Ministar odbio imenovati Mariju Lelas u Upravno vijeće PP Biokovo?

0
Marija Lelas

Slaven Dobrović, ministar zaštite okoliša poništio je navodno natječaj Parka prirode Biokovo za imenovanje članova Upravnog vijeća.

Neki tvrde da je natječaj poništen jer su ljudi koji bi trebali ući u Upravno vijeće u najmanju ruku sumnjivih biografija.
Iako je odluka o imenovanju novih članova Upravnog vijeća PP Biokovo bila napisana prošli tjedan i bila spremna za slanje, u posljednji trenutak je sve poništeno.
Na natječaj su se javili predstavnici općinskih i gradskih organizacija HDZ-a iz Makarske, Baške Vode i Zagvozda. Kako je riječ o čistom političkom kadroviranju, prolaz kandidatima trebao je biti zajamčen. Međutim, Josko Roščić, kandidat iz Baške Vode iza sebe ima podosta prijava za navodno nezakonito nasipavanje pomorskog dobra. Dragan Svaguša iz Zagvozda također ima negativni background zbog navodne nezakonite gradnje, a Marija Lelas iz Makarske odbijena je jer više ne uživa povjerenje središnjice HDZ-a. Raspitujući se dalje što se točno dogodilo, izvori iz Ministarstva tvrde kako su u tijeku imenovanja upravnih vijeća 19 parkova prirode te da županije u kojim se nalaze parkovi predlažu po jednog kandidata. Potvrđeno nam je da Marija Lelas nije prošla za kandidatkinju jer ne uživa više podršku vrha stranke…

1 KOMENTAR

  1. Ima li mlađih i sposobnijih, kojima triba kruva za mladu famiju. A ne uvik pet istih imena HDZovih. Tako i SDPovih. Sramota. Sve ugovnjaju ka Vidak, nije u stanju jednu govnjaru vodit u privatnom vlasništvu, a on bi bio direktor. Na našoj lovi. I kra, di može. Sram ih bilo

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime