Ministarstvo turizma potvrdilo tezu o postojanju zločinačke organizacije u Starigradu!

0

Istraživački tim portala Megamedia bio je uporan i nakon višetjednog natezanja s općinom Starigrad i Ministarstvom turizma, dobili smo potvrdu naših sumnji da je prilikom dodjele zvijezdica kampovima „Pisak“ i „Plantaža“ bilo, u najmanju ruku čudnih rabota.

Podsjećamo, Olivio Meštrović, pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove Zadarske županije nas je prvi informirao kako navedeni kampovi kao cjelina nisu ishodovali ni jedan jedini dokument kod nadležnog ureda. Od Meštrovića smo doznali i to kako je zahtjev za izvedenim stanjem tražila Općina Starigrad, a što je potvrdilo i samo Ministarstvo turizma što predstavlja grubo kršenje Ugovora o zakupu. To je ključni dokaz da, kada je riječ o pogodovanju vlasnicima kampova „Pisak“ i „Plantaža“, u Starigradu doista postoji zločinačka organizacija u koju su, između ostalih, involvirani načelnik Krste Ramić i pročelnik Marin Čavić obzirom da ugovori o zakupu do danas nisu ispunjeni. O tome već mjesecima pišemo, a sa skandaloznim činjenicama upoznati su i u Županijskom državnom odvjetništvu, pa je za očekivati skoro pokretanje istrage.
Sada znamo da su članovi Povjerenstva Ministarstva turizma prvi put stigli u Starigrad 11.srpnja 2014. te su tom prigodom u oba kampa utvrdili određene nedostatke ostavivši rok od 60 dana da se isti i uklone te ih o tome obavijestiti. Začuđujuće, članovi Povjerenstva Ministarstva turizma ponovo su izašli na teren tek sljedeće godine, 14.travnja 2015.?!  Krste Ramić podnošenjem zahtjeva za legalizaciju sanitarnog čvora dokazuje da ugovor o zakupu nije ispunjen i to šest godina nakon potpisivanja ugovora!
Tijekom novinarske istrage, načelnik općine Starigrad Krste Ramić uvjeravao nas je da oba kampa imaju tri zvijezdice, no iz službene dokumentacije proizlazi da sanitarni čvor ima tri zvijezdice, resepcija također ima tri zvijezdice, no kampovi u cjelini nikada nisu dobili potrebne zvijezdice!Dostavljenim zapisnicima iz srpnja 2014.godine, Ministarstvo turizma potvrdilo je osnovane sumnje u nepravilnosti prilikom izdavanja potrebnih rješenja kampovima „Pisak“ i „Plantaža“, a samim time i postojanje zločinačke organizacije. Od dana podnošenja zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedneom stanju prma Zadarskoj županiji, konkretno pročelniku Oliviu Meštrović, toleriralo se neispunjavanje obaveza iz ugovora o zakupu, sve na štetu
(U SLJEDEĆEM NASTAVKU: Priča o altruizmu najmporimaca kampova u općini Starigrad…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime