Ministre Cappelli, gdje su zapisnici za kampove „Pisak“ i „Plantaža“?!

0

Kao da je najveća državna tajna, Ministarstvo turizma krije na koji način su kategorizirani kampovi „Pisak“ i „Plantaža“ u općini Starigrad.

Po uzoru na, navodno, najtransparentniju općinu u Hrvatskoj, općinu Starigrad, ni Ministarstvo turizma ne želi dati informacije, konkretno zapisnike komisije Ministarstva turizma iz kojih je vidljivo čime odnosno kojim kriterijima su se vodili prilikom dodjela zvjezdica.
Nakon nebrojenih telefonskih razgovra i e-mail prepiski s Nikolom Petričevićem iz Ministarstva turizma, ništa korisnog nismo doznali, a nakon nekoliko „škakljivih“ upita, nastao je neobjašnjivi tajac. Stoga smo uputili dopis ministru turizma Gariju Cappelliju u kojem ga upozoravamo na činjenicu da ne možemo doći do elementarnih informacija u svezi spomenuta dva kampa na području općine Starigrad. Kratko je trajala naša sreća kada nas je nakon nekoliko dana kontaktirao ministar Cappelli poručujući da ćemo kroz nekoliko dana dobiti informacije, kao i njegova glasnogovornica Kristina Mamić koja nam je obećala sve podatke, no obećanje – ludom radovanje. Po uzoru na „najtransparentniju“ općinu Starigrad, ni Ministarstvo turizma ne želi ili ne može objasniti kako su dodijeljene tri zvijezdice kampovima „Pisak“ i „Plantaža“ što samo potpiruje naše sumnje da je riječ o koruptivnim dijelima koja će, nadajmo se, istražiti djelatnici DORH-a i USKOK-a… Radi razotkrivanja čudnovatih radnji u Starigradu, a kojima je, po svemu sudeći, pokrovitelj i Ministarstvo turizma, bit će obaviješten i Ured Predsjednice koja ima dužnost i obavezu pozvati na odgovornost DORH i USKOK i naložiti im hitnu istragu! (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime