Mještani Baške Vode optužuju: Josko Roščić iznajmljuje gostima školu u Bastu!

0

Gotovo da ne prođe dan, a da na redakciju portala Megamedia ne stigne makar jedno pismo o sumnjivim rabotama načelnika Baške Vode Joska Roščića

U moru optužbi na račun Joska Roščića, jedna od zanimljivijih je ona da školu u Bastu iznamljuje gostima. To je inače uobičajena ilegalna praksa u mnogim mjestima Makarskog primorja gdje lokalni šerifi iznajmljuju škole turistima i novac od najma trpaju u svoj džep, no je li to učinio i Josko Roščić? Nekadašnji vijećnik u Općinskom vijeću Baške Vode, Ante Radić, javno je na zapisnik ustvrdio kako u školi borave gosti što je Josko Roščić i potvrdio kako što je potvrdio da je riječ o „ljudima iz Zagreba“ koje nitko nije prijavio Turističkoj zajednici jer da to niti ne treba?!

1 KOMENTAR

  1. Imaju li kategorizaciju? koliko zvjezdica ?ko to čisti? u koji konto lova ide? ako ne naplaćuju poznam dosta gostiju koji bi na taj način ljetovali , mogu vam sve napunit predsezonu i podsezonu.mašala!

  2. Jedna pohvala za Joska na prenamjeni skole u hostel…pa ipak kad znate da je tu skolu pohadao Niksa taksist onda nista drugo ne preostaje nego trajno uklonit naziv SKOLA …ha ha malo zezancije 😂😂😂

  3. Kad pogledamo sliku vidimo da je škola dozidana 1 metar , za to treba nova građevna dozvola , sigurno je nisu ishodovali.Kakva je logika ulagati u školu u koju više nikad niko neće ići, a ne ulagati u školu u Baškoj Vodi.Sumnjam da opčina može biti registrirana za djelatnost iznajmljivanja.Svaki gost treba biti prijavljen (primjer Promajna nedavno “RUS”).Smatram daje ovo veoma ozbiljna tema kojom se DORH treba zabaviti.Mnoge bi zanimalo koliko je utrošeno u objekat, dali su za sve radove dobili suglasnost od županije.Ako netko može dati ozbiljan odgovor bilo bi super. ISKAŽITE SE VIJEČNICI TO VAŠI GLASAĆI TRAŽE OD VAS .

  4. U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu postoje dva ključna pitanja: Gdje si bio devedesetprve i Tko je ustvari Josip Broz Tito? Na prvo pitanje svaka balkanska duša ima osobni odgovor, dok je ono drugo znatno kompleksnije i teže je dati pravo rješenje. Je li drug Tito bio klasični ratni zločinac koji je poslije Onoga Rata bez suđenja smaknuo tisuće nevinih civila ili je bio najzaslužniji čovjek za oslobođenje od nacističke čizme i sjajni državni poglavar koji je vješto balansirao između Istoka i Zapada dajući svojim stanovnicima siguran posao i besplatne stanove?

  5. Sta to znaci ako nisi za Roscica odma si srbin,jugoslaven a jeste sitne duse ..Pola hdz su bivsi clanovi partije,dousnici..hdz im sluzi kao paravan za lopovluk…pa Roscic je i u onom sistemu radio u mjesnoj zajednici…

    • Ima onih rođenih Srbina cije su cace radile ko kaznjenici po Dubravci,i jos nekoliko cije su matere i cace dosle iz Srbije,pa kad su za druga Roscica oni vam valjaju?I Pupovac i Stanimirovic vam valjaju jer ste s njima u koaliciji?Koliko vam je nevista i zetova po kucama sta su im korjeni ko zna iz koje zabiti republike srpske,srbije itd?Po baske vode ste napunili pravoslavcima i balijama i smradon bosanskin.Ali oni valjaju jer su za HDZ,ne zbog ideologije vec zbog sitnih osobnih interesa.Vi za takve glasajte a ja i moji nece jer ih odgajan da di ima ijedan cetnik a i pocetnik,da takav nije dostojan naseg glasa.

  6. Svi baščani su bili u savezu komunista nisu se ni vjencavali ni pokapali sa fratrarom, i svi imali Titovu sliku u kući a ta ko i baskovodani a sad svi Hdz paravan za lupezariju.

  7. Bio je on po Rogacu dovodio kupce i prodava srpske kuce.Njima ako su i dali nesto s tim nisu mogli ni kavu popit.Kune poreza nije platio.On i oni Bracko imocanin.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime