Nema izbora, nema ni uskrsnica za makarske umirovljenike

0
Maja Mileta
Maja Mileta

Iako će u nekim hrvatskim gradovima umirovljenici i ove godine dobiti uskrsnice, to nije slučaj u Makarskoj.

Novaca za umirovljenike u gradskom proračunu očito nema, a neki su to prokomentirali kako je prošle godine bilo dovoljno novaca za božićnice koje su najavljene uoči parlamentarnioh izbora i da ne bi bilo ništa neobično da dogodine bude dovoljno novaca za uskrsnice uoči lokalnih izbora za gradonačelnike u svibnju.
– Obećanja prvih ljudi grada Tonćija Bilića i njegovog zamjenika Miroslava Družianića da će makarski umirovljenici dobiti uskrsnice bila su u predizborne svrhe, a ni s podijelejnim božićnicama se nisu proslavili jer ih nisu dobili svi umirovljenici, prokomentirala je za portal Megamedia predsjednica makarskog ogranka Stranke umirovljenika Maja Mileta.

1 KOMENTAR

  1. Umirovljenici u Makarskoj , su “važni” samo u vrijeme izbora, i kao dio predizbornih obečanja! Gradske vlstodršce se ne može dobiti kada ih trebamo, a kontakt telefove se ne javljau. Umorni su od putovanjima po priateljskim gradovima. Upravo su bili na ekskurziji Travnik i ini, zašto ne trebalo je obogatiti Trpezu za Uskrs. Boli njih briga za umirovlenike, koji su im sve ovo u čemu uživajju stvarali!

  2. tako je teta Maja,,,,navedeni su govna od ljudi,,,lažljivci,prevaranti,mafijaških djela ,,,pljackaju grad godinama zajedno s hdz-ovim komunistima koji su se nakotili ,,,,svi oni koji glasaju za njih su placenici ,,,njihova milicija ,a u u sudstvu kao da je ministar šešelj ,,,fuf ,,gadite mi se ,a pogotovo bilic i bebek koji zajedno odrađuju sve kako bi kriminal cvjetao,,….necete jos dugo bagro staljinova..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime