Odvjetnik Olujić: Miroslav Škoro laže o tome gdje je bio početkom 90-tih!

3

Predsjednilki kandidat Miroslav Škoro nedavno je ispričao da je za vrijeme rata, od ’89. do ’92., bio u Americi jer, kako je rekao, svoju budućnost “nije mogao tražiti u toj Jugoslaviji”

“Ja sam 1989. godine ženidbom završio u SAD-u. U Americi sam bio više puta i prije tog vremena jer sam se bavio glazbom, i na jednom od tih putovanja upoznao sam svoju sadašnju suprugu s kojom sam u braku trideset godina”, rekao je Škoro gostujući u emisiji neonacista koji je plaćao prostitutku kokainom. 

No nakon tog Škorina istupa, o temi njegova odlaska u SAD oglasio se bivši glavni državni odvjetnik i predsjednik Vrhovnog suda, sadašnji odvjetnik Krunislav Olujić koji je gostujući u Pressingu N1 televizije Škoru optužio da laže. Rekao je da je Škoro 12. travnja 1990. godine s njim sudjelovao na koalicijskom skupu Koalicije narodnog sporazuma.

Odvjetnik optužio Škoru da laže o odlasku u SAD i da je nestao kad su počele puške i barikade

“Nedavno sam gledao gospodina Škoru u jednoj emisiji i ostao zgranut. Gospodin Miroslav Škoro otvoreno je lagao, svjestan svih posljedica i činjenice da je najavio tužbe protiv onoga tko učini upitnim njegov lik i djelo.

Tvrdio je da je otišao u Ameriku od ’89. do ’92. godine, iako je zajedno sa mnom 12. travnja ’90. godine na velikom koalicijskom skupu Koalicije narodnog sporazuma, na čelu sa Savkom Dabčević Kučar, Srećkom Bijelićem, Kramarićem, Vrkićem, vodio konferansu i moderirao skup”, rekao je Olujić.

Na komentar novinara kako je možda tada samo došao iz Amerike, Olujić je nastavio: “Ne, bio je on nekoliko mjeseci u Osijeku, a tada je pod nekim nerazjašnjenim okolnostima, u vrijeme kada su počele puške i barikade, nestao.”

Škoro: Od 89. sam se jako puno mrdao

Škoro je na pitanje o Olujićevim tvrdnjama odgovorio u jučerašnjoj emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u.

“Ja ne znam pretpostavlja li gospodin Olujić i drugi ljudi da sam ja ’89. godine otišao u Ameriku i da su me onda zavezali za nogu od stola pa sam tamo bio cijelo vrijeme zavezan za nogu od stola i nisam se nikuda mrdao. Ja sam od ’89. godine pa do danas jako puno mrdao svugdje tako da jesam bio ’90. godine u Hrvatskoj na nekoliko mjeseci pa se ponovno vratio u Ameriku. ’92. godine sam se vratio u ratni Osijek sa suprugom i malim djetetom”, rekao je Škoro. (index.hr)

3 KOMENTARI

  1. Nevjerojatno je kako Olujić i njemu slični nitko ne postavlja pitanje gdje su drugi bili? Zašto Kolinda nije za vrijeme rata nije bila bar u sanitetu ili kuhala jave u mirnim ratnicima, a mogla je?! Gdje je bio Milanović koji nije uvježbao čak ni skok s patrije…, gdje je bio Kolakušić, a nije da nije mogao… bar dostavljat obroke na položaje prve crte???? Gdje je bio anemični za sve to vrijeme? Nikome se ne mjeri kao Škori…, to samo potvrđuje paniku u redovima, neka, i treba je bit jer…. ŠKORO će ih pomest u prvom krugu, garant!

  2. Nije problem je li Škoro bio ili nije bio, veći je problem zašto zaobilazi istinu, a unatoč tome, narod puši te fore. To nikako ne mogu shvatiti.

  3. Dr.Skoro je Meta nije bitno di je i kada bio odnosno radio. Meta je nasljednicima komunjara i udbasa. Imaju cenzurirane medije i propagandu. To prava slika. Ako hocemo pravnu i demokratsku Hrvatsku dajmo glasove dr Skori. To ce biti najucinkovitije. lp demokrat

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime