Općina Hrvace mogla bi imati čak 7 donačelnika?!

0

U strahu da bi nakon 24 godine mogao izgubiti vlast u općini Hrvace, načelnik Dinko Bošnjak obilazi ovih dana lokalne kafiće i nudi pozicije.

Dr. Ante Prolić, predsjednik Općinskog vijeća Hrvace u društvu SDP-ovaca Zorana Milanovića i drugih…

Tako je, tvrde naši izvori, na više mjesta ponudio poziciju donačelnika u zamjenu za podršku na predstojećim lokalnim izborima. Slično rade i njegovi najbliži suradnici koji posljednjih dana daju obećanja šakom i kapom. Pitanje je zna li Stipe Doljanin, tzv. siva eminencija općine Hrvace što rade u tajnosti njegovi najbliži stračke kolege. Kako su krenuli, općina Hrvace bi, u slučaju da Dinko Bošnjak ostane načelnik, mogla imati barem sedam zamjenika. U silnom metežu uzrokovanom bojazni od gubitka fotelje, pozicije donačelnika nude se čak i SDP-ovcima. To na prvi pogled čudi, no boljim poznavateljima prilika je to sasvim logično obzirom da su hrvatački HDZ-ovci čvrsto povezani sa SDP-ovcima. Neki bi rekli – pupčanom vrpcom.
Zbog Bošnjakovih aktivnosti u problemima je upravo Jakov Titlić za kojeg je sve izvjesnije da mu se politička karijera bliži kraju, a da tome doista i bude tako, pobrinut će se. tvrde naši izvori dr. Ante Prolić i Mile Dadić.

1 KOMENTAR

 1. Ajde jazavci ostavite se vise komentiranja u anonimnosti.Stavi ime i prezime pa onda napisi…Mozda netko i uvazi komentar…
  Dzaba široka ramena kad su muda malena…

 2. Čoban je upravo napustio zgradu.
  Bosnjače vrati se ovce tvoje ne mogu bez tebe.
  Mislili smo da sa strane ima kvalitetnije ispase, mislili smo da najbolju travu cuvas za sebe.

 3. U nama je sudbina buducih dana i neki se mozda i plase za nju kroz vene nam protice krv Partizana i mi znamo zasto smo tu racunajte na nas

  Sumnjaju neki, da nosi nas pogresan tok jer slusamo ploce i sviramo rocka negde u nama je briga za vas i kazem vam sta dobro znam
  racunajte na nas

  U ime svih nas iz pedeset i neke
  za zakletvu Titu spevala sam stih ne spominjem proslost ni bitke daleke jer rodjena sam posle njih

  U nama je sudbina buducih dana i neki se mozda i plase za nju kroz vene nam protice krv Partizana,i mi znamo zasto smo tu racunajte na nas.

  Dinja poginit cemo za tebe kao i za druga Tita

 4. Kol’ko ima Vrdovo lista,
  još je više mladih komunista.

  Drugarice, posadimo cvijeće,
  kud se vojska druga Dinje kreće.

  Partizani, blago li je nama,
  kad drug Dinja komanduje s vama.

 5. Druze Dinja, ljubicice bela,
  Tebe voli korupcija cela.
  Tebe voli i staro i mlado,
  Druze Dinja, ti Hrvačansko blago.

  Druze Dinja
  Sa tobom se Hrvačani ne ponose.
  Druze Dinja, ljubicice plava,
  Ti se boris za vlastita prava.

  Druze Dinja, izdao naredjenje,
  Svi u borbu za oslobodjenje.
  Sabotira ga nasa krajina cela,
  Digose se općnine i sela.

 6. Dinju treba podržati u svemu jer on sve čini da narod napušta ovaj kraj osim njemu odanih pajdasa.Gradi groblja i asfaltira ceste da nas može brže i bez gužve pokopati.Stipe nije problem koliko Dinko Jale i doktor.
  Domazet je u Austriji pokrao pa došao nama prodavat maglu.

 7. Jakov Titlić ne može ništa bez dinje,a i ne smi i da hoće,samo šta oni sve svale na jadnog Jakova Titlića da spase sebi guzice i ispadnu pošteni. N e boj se Jale.

 8. Mijo zasući rukave ko šta ih je Domazet zasuka i čovik radi i zaradi Čovik ima firmu i 100ljudi zaposleno .A firmu ima vani ,a vani se zna i radi ,a ne krade .Zato triba takvog čovika podrzat koji zna voli svoj dom.Još nešto Domazet je vratio svoju djecu iz Austrije moga ih je ostavit tamo ali nije Domovina Je U SRCU.Sumnjam da će čovik moć šta napravit jer tu su kod nas samo mito korupcija laz.Ja i moja familija dajemo glasove G.Domazeta.BG.

 9. Ako iko ukopa Dinku to ce bit Jelena a niko mu nije kriv nego sam sebi bio je upozoravan na nju on ne slusa sad nek se slika s njome i stavi na govedi gulas

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime