Ostavka državnog tajnika za demografiju dr. sc. Marina Strmote početak je kraja Plenkovićeve Vlade

0

Neočekivana, ali zato hrabra, ostavka državnog tajnika za demografiju dr. sc. Strmote u svojoj konačnici dovest će do pada Plenkovićeve Vlade i zaustavljanja za Hrvatsku katastrofalnog iseljavanja i sada već vrlo zabrinjavajućeg trenda demografskog nestanka hrvatskog naroda

Kao političar, novinar i diplomat, pitanjem biološkog nestanka hrvatskog naroda bavim se nešto više od četiri desetljeća. Evo što sam u uvodniku mjesečnika Hrvatska istina u Australiji napisao 1977. godine. Prenosim samo prvi stupac:

«Još je iz drevnih vremena poznato i prokušano pravilo da kad imperijalisti, svih boja, žele neki narod zarobiti i pokoriti, oni najprije traže njegove slabosti i negativnosti i kada ih pronađu, onda te slabosti i negativnosti u tom narodu obilato hrane i podržavaju – bilo kroz pojedince, bilo kroz skupine. Na taj je način moguće ne samo držati jedan narod u ropstvu, nego i odvesti ga u totalnu biološku propast – nestanak».

Nažalost, u tom pogledu ništa se nije promijenilo ni nakon stvaranja samostalne i neovisne hrvatske države 1991. godine.

Na golemu opasnost demografskog nestanka hrvatskog naroda od 1991. godine ne upozoravamo samo mi koji to pitanje pratimo iz domoljubnih razloga, nego i hrvatski demografski stručnjaci kao što su dr. sc. Šterc i prof. dr. sc. Akrap, trenutni savjetnik predsjednice, no bez ikakva utjecaja. U njihovu timu bio je i dr. sc. Strmota, koji je na Hrvatskom iseljeničkom kongresu u Šibeniku 2014. godine o toj temi održao hvalevrijedno i visoko profesionalno predavanje.

Pitanje svih pitanja i problem svih problema u Hrvatskoj danas nisu ni Agrokor, ma koliko gospodarski bio važan, ni kamate, pa čak ni strašne ovrhe, koje također tjeraju Hrvate na iseljavanje. Sudbonosan problem, koji će odlučiti o opstanku Hrvatske i hrvatskog naroda čine drastično smanjivanje rasta stanovništva i dramatičan porast iseljavanja, kojem se ne vidi kraja. Bez Hrvata i stanovništva neće niti može biti Hrvatske.

Glavni krivci su hrvatski političari

Glavni i jedini krivci za ovo, sada čak već i kratkoročno neodrživo, stanje u Hrvatskoj odgovorne jesu političke elite, koje polovicu svog radnog vremena provode u osmišljavanju kako što više opljačkati hrvatsko gospodarstvo (koje je na koljenima), a drugu polovicu u provođenju zakona i mjera Europske unije kojima je konačan cilj uništenje malih naroda i država poput Hrvatske.

Imenovanjem nestručne i nesposobne osobe kao što je Nada Murganić ministricom demografije, premijer Plenković počinio je zločin nad hrvatskim narodom. Njezinu nesposobnost i nespremnost gotovo je nemoguće opisati riječima. Daleko manju grješku napravio bi da je anarhista Ivana Pernara iz Živog zida imenovao ministrom vanjskih i europskih poslova.

Gospodine Plenkoviću, ugledajte se na dr. sc. Strmotu i dajte ostavku – naravno, iz drugih razloga. Niste sposobni voditi Vladu u vremenu ovako velike krize. Vratite se u Bruxelles.

Antun Babić, predsjednik Inicijativnog odbora stranke u osnivanju SPASIMO HRVATSKU

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime