Osuđeni klevetnik iz Makarske ne posustaje od neumjesnih komentara

0

Intervju kojeg smo prije tjedan dana objavili sa Zdenkom Lučićem izazvao je lavinu komentara među kojima se posebno isticao jedan vrijeđajući našeg sugovornika bez nekog poznatog motiva.

Ponukalo nas je to da još jednom porazgovaramo sa Zdenkom Lučićem kojem je, tvrdi, poznato tko stoji iza klevetničkih komentara obzirom da je riječ, kako kaže, o osuđenom klevetniku koji već godinama po Makarskoj kleveće mnoge.
– Znam o kome se radi i pretpostavljam kako komentatora-klevetnika smeta moja knjiga „“ u kojoj sam ga detaljno opisao. Svojedobno je došlo do smjene vlasti na državnoj razini pa je taj čovjek koji je opisan u knjizi uživao dugogodišnju zaštitu jednoga broja djelatnika DORH-a, i ODO Makarska. Posebno ističem da nije normalno da netko uknjiži državno zemljište milijunske vrijednosti u Vrgorcu temeljem Usmenog ugovora o kupoprodaji , a da nakon što je sve to opisano u knjizi državne institucije ništa ne čine i tako godinama, kazao nam je Zdenko Lučić.
Prema njegovim riječima, ne činjenjima određene grupice djelatnika ODO Makarska, omogućeno je likovima kao što je ovaj komentator da pljačkaju državnu imovinu godinama, a onaj tko bi ukazao na njihova nedjela automatizmom je bio pod nadzorom represivnog aparata i suđen na temelju slobodne ocjene dokaza lokalnih sudaca, da bi se ispostavilo na kraju da i ti sudci nemaju valjane diplome, uvjerenja o položenom pravosudnom ispitu.

Zdenko Lučić tvrdi da iza nemujesnih komentara o njem stoji Ladislav šošić koji je zbog klevetanja već jednom osuđen
Zdenko Lučić tvrdi da iza neumjesnih komentara o njemu stoji Ladislav Šošić koji je zbog klevetanja već jednom osuđen
Sosoic (2)
Presuda prema kojoj je zbog klevetanja osuđen Ladislav Šošić

– Detaljnije sam i to opisao u knjizii i opet ništa. I prije mene je oklevetao niz osoba, neki su radi njegovih kleveta u kojima je tvrdio da je čovjek po prezimenu Kovačić iz Makarske, a koji  je klevetnika pozvao na večeru kod sebe doma, pjevao pjesmu „Marijane Marijane“, i potom završio 40 dana u zatvoru na Bilicama u Splitu 1990.g.  Za klevetu je suđen više puta, danas u tijeku ima još kaznenih prijava od osoba koje je klevetao, koristi zadnje trenutke klevećući mene i moju obitelj, iritiran mojom knjigom u kojoj sam ga opisao i izjavama za medij u kojima prozivam njegove dugogodišnje zaštitnike. On će svakako završiti u  ludnici, čudi me kako nije do sada. Poznam klevetniku cijelu obitelj , mogu samo reći kako je  sijao klevete tako mu je nastradala obitelj , ali cijela nažalost. Dakako, riječ je o Ladislavu Šošiću, kazao nam je Z. Lučić.
Sosoic (3) Sosoic (4) Sosoic (5) Sosoic (6)Postavili smo mu četiri pitanja i to da li je radio za UDBU, da li je lažni general, da li je utajio porez i da li će tužiti komentatora za klevetu?
– Za UDBU sam premlad, nisam po godinama mogao raditi za UDBU uz napomenu da mi nikada nitko iz obitelji nije bio član komunističke partije, a kamoli UDBE. Kao general sam izišao iz rata i to sigurnosno informativne službe,  više puta sam odlikovan od dr. Franje Tuđmana, a što se tiče poreza to sam detaljno objasnio u svojoj knjizi, koju komentator Šošić treba pročitati i na njegovu žalost i njegovih zaštinika. Optužnica koja mi je bila stavljena na teret glede Amfore, za čudo nakon ovoga intervjua na vašem portalu je odbačena zbog proceduralnih razloga. Dakle pakiranje kriminala njegovih zaštitnika nije prošlo, a za sutkinju bez diplome, koja je bila dugogodišnja predsjednica suda u Makarskoj i uknjižbu državnoga zemljišta temeljem usmenoga ugovora, svakako će se jednoga dana pobrinuti DORH, kao i za one koji su to godinama prikrivali. Ovaj drug oklevetao je jednoga uglednog makarskog suca koji je temeljem njegove klevete procesuiran i na kraju nakon 14 godina  oslobođen pravomoćnom presudom  suda, po svim točkama pakirane optužnice  Za klevetu neću tužiti meni poznatoga klevetnika iz samo jednoga razloga a to je što znam da je psihički bolestan, svakako ću zatražiti od zdravstvenih institucija da se pobrinu za njegovo zdravlje. Primjetio sam ovih dana da i njegovi zaštitnici iz DORH-a nisu dobra zdravlja, zaključio je Lučić.

1 KOMENTAR

 1. Gospodski pojašnjeno, klevečenje. Drago mi je da se gospodin Lucić na to odlučio, jer ipak je gojen, da poštuje čovjeka, što je po Božjem. Ovim dokazuje da mu je na prvom mjestu Obitelj – uža i šira, kao i djeca klevetnika. Kobnačno nešto ljudsko!

 2. Knjigu Makarska Biro Korupcija ,jako je zanimljiva,postaje aktualna tema,utemeljena je na dokumentima koji su u prilogu, očito dolaskom nove vlasti dolazi i do raščišćavanja s kriminalom u Makarskoj. Zdenu sam vidio u Importanu centru dana 11 veljače 2016 godine s Ministrom MUP-a Vlahom i Grmojom. Znam da je Grmoja iz Mosta Ljubuški zet. Vlaho i Zdena su treneri Karatea.Ovom Šošiću budućnost je izvjesna koliko ja mogu zaključiti. Zemljište farme koza iz Vrgorca morati će vratiti Republici Hrvatskoj.

 3. Kad likovi kao On dobiju prostore , pa makar i na ovome portalu da se pravdaju , da optužuje druge, onda i drugarica koja ovo piše moze zajedno pod isti nazivnik. Žalosna je Hrvatska sa ovakvim likovima kao On i njegova piskarala i ostala ekipa bez ponosa i časti .

 4. Kako vidim Šošić je kriminalac , ćuo sam da je i Kam Krivaja Zavidovići nezakonito uzet i da se u Zenici vodi kazneni postupak. kam se nalazi iznad tenis terena u Makarskoj.lipo lipo Ladislave

 5. Molim redakciju portala da u cijelosti objavi pritužbu Predraga Trutina DORH u i uredu Državne pravobraniteljice -Zagreb, Opatička 6., pod nazivom Makarska bager revolucija

 6. Molim redakciju portala da objavi Kaznenu prijavu Ante Topića protiv Ladislava Šošića i Lendi Pezzi, kao odgovorne osobe u Županiskom državnom odvjetništvu u Splitu.

 7. Molim redakciju da objavi teks Makarska UDBA,u kojeme je pojašnjeno u detalje tko je izvršitelj ubojstva Hrvatskih emigranata, Obitelj Ševo i Đureković (Kanada). Koje makarske Obitelji su vezane za likvidacije,zločin.

 8. POSEBNA PRIČA JE OPĆINSKI SUD U ZENICI.ZAŠTO PREDSJEDNICA OPĆINSKOG SUDA ZENICA NIKADA NIJE IZUZELA IZ POSTUPANJA U PREDMETU REGISTRACIJE “KRIVAJE 1884″, RAMU LJEVAKOVIĆA, KOJI PORED SVIH NEZAKONITOSTI I OČIGLEDNOG KRIMINALA PONOVO POD SVAKU CIJENU NASTOJI REGISTROVATI PD”KRIVAJA 1884”, A MORA ZNATI DA JE PROTIV SUDSKOG VJEŠTAJKA VITOMIRA TOŠANOVIĆA ZBOG ZLOUPOTREBE U PROCJENI IMOVINE KOJA JE UNESENA U “KRIVAJA 1884″, PODNESENA KRIVIČNA PRIJAVA, A I PROTIV NURIJE PRIJIĆA I PROTIV IBRAHIMA MUJANOVIĆA KAO OSNIVAČA PD”KRIVAJA1884”.
  IZGLEDA NI TO NIJE DOVOLJNO RAMI LJEVAKOVIĆU PA DA SE OKANI KRIMINALNE REGISTRACIJE PD”KRIVAJA1884″, A NI PREDSJEDNICI OPĆINSKOG SUDA U ZENICI DIJANI AJANOVIĆ DA IZUZME RAMU LJEVAKOVIĆA IZ POSTUPANJA U TOM PREDMETU, DA MU UKAŽE BAREM ONA NA OČIGLEDAN KRIMINAL..NAPROTIV PREDSJEDNICA OPĆINSOG SUDA U ZENICI DIJANA AJANOVIĆ UPORNO ZADRŽAVA RAMU LJEVAKOVIĆA NA PREDMETU “KRIVAJA 1884”.
  DA LI TO IMA VEZE ŠTO JE MUŽ OD DIJANE AJANOVIĆ, ADVOKAT MEHO AJANOVIĆ BIGIN ADVOKAT OD POSEBNOG POVJERENJA , KOJI JE ZADUŽEN DA BIGE ZASTUPA U POSTUPKU KRIMINALNE REGISTRACIJE PD”KRIVAJA 1884″???DA LI U SVEMU TOME IMA ELEMENATA SUKOBA INTERESA NA STRANI DIJANE AJANOVIĆ???DA LI I U OVOM SLUČAJU IMA ELEMENATA KORUPCIJE???

  ZATIM PITANJE PODIZANJA OPTUŽNICE U SLUČAJU KRIMINALNI PRIVATIZACIJSKI PROJEKAT “KRIVAJA 1884”, ZAŠTO SE ČEKA, ŠTA SE ČEGA???DA LI SE ČEKA DA ŠTETA ZBOG KRIMINALA BUDE NESAGLEDIVA I NEPOPRAVLJIVA, PA DA SE TEK TADA, KADA NIKOME NE BUDE OD KORISTI, DA SE TEK TADA PODIGNE OPTUŽNICA ZBOG KRIMINALNE PRIVATIZACIJE “KRIVAJE”???

  http://pdkrivaja1884.bloger.hr/

 9. Ostaje, pitanje Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, dokle će ono ćutati, odnosno kada namjerava podići optužnicu zbog kriminalnog privatizacijskog projekta “Krivaja 1884”.

  Tužilaštvo ima neoborive dokaze da je privatizacija “Krivaje” strašan kriminal!!!

  Nadamo se da državni tužioci neće ići dotle u svome čekanju ili odugovlačenju na podizanje optužnice u slučaju “Krivaja 1884”, pa da nekome dopizdi više čekati pa se “slučajno dosjeti” pa podnese krivičnu prijavu i protiv državnih tužioca zbog zloupotrebe službenog položaja ili ovlasti, a zbog nepreduzimanja krivičnog gonjenja počinioca krivičnog djela /braće Mujanović Biga i ostalih iz zločinačke organizacije/.

  • Mi guzimo Mariju a mali Lado Slobodanku.,;:;:;:;:Milu i prcu.,..:;:;:;:;:Ivan i Ante i 100 ostalih Guzili mamu.,.,.,.,.,.,.100000000 partizana i 200000000000000000 ustasa ,.,.,.,.Filomena se uDALA SA 35 GODANA ZA LUDA ANTU PROTJERANA IZ AUSTRALIJE OD TATE BLAZA:;:,..::.,.,..:,:;::,:Nikad Niko nebi ozenija kucku od 35 godina Osim mutava tate Ladislava sosica ,.,.,.,.LADISLAV SLUCAJ.,.,.,.,.,.IVANA ;;;ANTE MATE STOJANA ;:;:;I STOTINU STOJANA;:;:;:;:;:;:;;::;PICKA OD PUPKA DO SUPKA ;:;:;:;:;:;:;:JANJA ANTE MARKOVA-:-:–:-:

 10. I šta bi Gospodo klevetnici ? Kakva je muka na vama ?Koji obad vas je ujeo i di vas boli ? Pa nije Vam Šošić konkurencija ni u politici a ni u biznisu.Ali šta ćeš , šta je tu je.
  OLMA I TOPIĆ OTIŠLI U STEČAJ

  Boli li boli ,ali ne može se natrag !
  Tko je pisao ovaj članak i tko je njegov naručitelj treba pitati urednika portala.
  Ja ne virujem da je Zdena ovo pisa jer on dobro poznaje Šošića i nebi svoje razmirice sa njim riješavao piskaranjima nego sasvim drugačije!
  Isto tako ne virujem da bi mu Zdena ako misli da Šošić nešto laje protiv njega i njegove obitelji samo pisa. Bilo bi to puno žešće.
  Zdena treba reći dali je on pisa ovaj članak ili pak neko drugi.
  Ali Bože moj , možda griješim.
  Šta se ovdje događa i zašto je Šošić meta napada vrijeme će uskoro pokazati !
  Dali netko pere svoje grijehe.
  Puno su truda i vrimena utrošili a vjerovatno i novaca za ovih desetak članaka i dvjestotinjak komentara protiv Šošića.

 11. Zdena te opisao u knjizi Makarska Biro Korupcija na sto stranica i ti nisi vidio, koji idiot od klevetnika. Lipo Zdena kaže on je bolestan u glavu, triba se ličit

 12. Sve što se ukrade ,triba vratit !
  Kad tad ! Sud je reka svoje !
  OLMA U STEČAJ A TOPIĆ NA INKANAT
  Nema više muljanja.
  Vrati koko što si počakala.

 13. Vratiti ćeš ti sve šta si ukra ladislave; Rebinu glavicu, farmu koza, kamp krivaja zavidovići u makarskoj, prilazni put posovim stanovima si ukrao,pomorsko dobro u živogošću si proda,dći će po tebe a da ne govorim o kleveti za trutina koliko ćeš samo njemu morati platiti,a i ta kuća u kojoj živiš, pitaš li se zašto ti je sve prokleto u tuđoj kući u kojoj živiž, nisi odgovorrija zašto si prijavia kovačića, najio te i napio ti ka udbi prijavi. Srami se sram te bilo.Lupežu.

 14. Jutros djecu vozim u skolu,kolona vozila je bila radi barikada ovoga idiota Šošića koji krade gdje stigne. Kada necije djete nastrada na njegovim barikadama biti ce svega.

 15. MILENA VIII: Molim redakciju da objavi tekst Presude Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske Pž-4396/14-3 u pravnoj stvari tužitelja Republike Hrvatske protiv tuženika 1. Olma d.d. i tuženika 2. Amfora d.d. u stečaju. Javnost, pogotovo stanari zgrada POS-a, moraju znati za ovu presudu

 16. Lagano ga popušite svi gore navedeni!!I odjebite u troskoku!Smradovi…Toliko ste u šupku svom šefu , da ima hemeroide!Pa se okupajte kad ponekad niste u šupku ! Krasna ekipa .. Ne bi vam da 2 ovce da čuvate , jer bi jednu izgubili a drugu bi ukrali! Mrš!!

 17. Ovaj trash interwieu me podsjetio na onaj legendarni sa Franjom Tuđmanom koji je vodio Branko Uvodic :
  Uvodić: “Gospodine predsjedniče, zašto ste Vi tako savršeni?”
  Tuđman: “Nemojte mi tako laskati, nisam savršen, ali sam najbolji..”

  pametnom dovoljno . Koja ste vi šaka jada ?? da ste živjeli u 19 stoljeću crkva bi vas proglasila za vještice ??

 18. Lopov je sredio preko Lendi da mu i presuda za klevetu ode u zastaru.Lopov je Looov krade drzavu i vara redom.Lopov ima i Hemeroide koji su mu omiljena tema.Kada ode na bilice to ce mu kolege rjesiti bez sapuna

 19. Kraj Ladislava zapivaš Marijane Marijane i završiš na Bilicama 40 dana.Klevetnik bio i ostao,Bajić ga štitio godinama al se nakrao što je je. Došlo vrijeme da se nešto državu i vrati.

 20. Da rezimiramo politički put i vjerodostojnost :
  1. brat me učlanio u HDZ
  2. bio sam predsjednik mladeži HDZ BiH
  3. Smijenili me zbog moje velike sposobnosti i zbog toga ste volim sve sto je tuđe .
  4. Učlanio se u HiP koji je propao , jer gdje ja dođem tu trava vise ne raste
  5, bio u stožeru Milana Bandica i u MakRskoj Imotskom i Pločama organizirao predizborne skupove . Nakon izbora Bandić me razdužio svega
  6. Ušao u HČSP -AS i tražio mjesto direktora ili u ministarstvu . Moja želja je bila tajne službe ili policija . U krvi mi je da pratim i špijuniram sve one koji su uspješni .
  7. Inace mrzim sve one koji mjenjaju stranke i politike
  8. Dužan sam na sve strane
  9. Ljude koji pišu komentare uvjerio sam da se bavim ozbiljnim poslom .
  10. Moj pulen je poznati makarski ugostitelj koji je usput dužan državi porez i koji ne isplaćuje plaće svojim radnicima i ne plaća najam ..

  Pogodite moje ime i prezime i ime moga pulena .Znakovi raspoznavanja su , lažem , varam i izmišljam !!

 21. Vi ste brekuje a brekuje se skupljaju na govno . Obzirom da vas ne krasi neka pamet , nisam siguran da ste shvatili ?❤️dakle kad vam kaže velika brekuja vi se brzo skupite i svi na govno ??

 22. „U noći između 23. i 24. kolovoza 1972. u mjestu San Dona di Piave (Venecija) ubijen je jugoslavenski državljanin Stjepan Ševo (36), zajedno sa suprugom Tatjanom (26) i kćeri Rose Marie (9). Stjepan Ševo bio je jedan od čelnika Hrvatskog revolucionarnog bratstva utemeljenog poslije Drugog svjetskog rata radi borbe protiv Titova komunističkog režima

 23. Ne mogu vjerovati da su to počinilo ova dvojica? I šetaju gradom, čuo sam za Đurekovićeva sina ,ubojstvo iz Kanade, da je vezano za makarske udbaše al nisam znao za Obitelj Ševo.

 24. kopiran jedan jučerašnji komentar sa portala Ljubuški info i pogodite o kojem se liku radi, odnosno kome je upuceno :”Najveće zlo koje se moglo dogoditi Ljubuškom je u ovom čovjeku i njegovoj obitelji nakon njih uslijedio je tsunami grablječine svih vrsta osuditi ga je trebalo davno ovdje”. Teško pitanje 🙂

 25. Okupajte se bando smrdljiva ucrvana , Goebbels je za vas mila majka..Sapun nije skup jarci smrdljivi…I bavite se sami sobom , druge pustite na miru! Crknite od ebole , tifusa , lepre , kolere , i ostalih lipih stvari…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime