Otkrivamo koliko nas je mjesec dana mandata u Saboru koštao Tonći Bilić…

0

Snovi o tome kako će tri dana biti u Zagrebu, a dva dana u Makarskoj, neusuđenom saborskom zastupniku Tonćiju Biliću rasplinuli su se još 30.siječnja kada mu je završio netom započeti zamjenski mandat.

Iako je u Saboru boravio svega nekoliko sati, makarski gradonačelnik i kratkotrajni saborski zastupnik Tonći Bilić , uspio je nabiti poprilične troškove na račun poreznih obveznika. Mandat mu je, podsjećamo započeo 28.prosinca prošle godine, a nakon otprilike mjesec dana mu je i završio povratkom Arsena Bauka u saborske klupe. U tom periodu je Bilić osobno zatražio, a onda i ostvario pravo na razliku plaće između gradonačelničke i zastupničke u iznosu 2.152,38kn  kao i zastupnički paušal u iznosu 1.596,77 kuna. Vjerovali ili ne, Bilić je zatražio i nadoknadu za boravak u hotelu u iznosu 4.376,00 kn!
aktivnostZanimljivo, iako je tako u nešto više od mjesec dana svog zastupničkog mandata Bilić uspio nabiti troškove od ukupno 8.125,15 kn, s druge strane nije baš bio aktivan u Saboru. Prema službenoj evidenciji na dvije sjednice Sabora na kojima je uspio biti nazočan, nastupio je tek sa jednom jedinom replikom i to je sve.
Šlag na kraju. Na sjednice Sabora u Zagreb iz Makarske je, tvrde nam izvori, navodno putovao službenim Audijem Grada Makarske. Je li iz svog džepa plaćao gorivo i cestarinu? To ćemo tek otkriti.

1 KOMENTAR

  • dobri i predobri pok. Anđelko Vrkaš se vrti u grobu kad poštena Mileta govori o poštenju i novcima . Čovjek joj bio jamac za kredit i to mu je bila najveća greška u životu . Do smrti otplaćivao njezin kredit .

  • Obožavam te domoljube, što više vole u svoj džep nego dati državi što moraju po zakonu. Takvi kao ti i zaslužuju da im je domoljubni kradeze na vlasti…

  • Josipa , znaci ako je odradio kampanju za HDZ , ne treba platiti porez državi , najam prostora i plaće radnicima . Izgleda da si ti Josipa u dobroj zavadi sa mozgom , na zalost za tebe vazi ona da ako mozak ne vidiš ne trebaš ga ni imati .

 1. Maestro nule se još utvrđuju.Koliko godina se bančilo na račun grada.Reka bi Vlaho kakva država takav dorh , haha kad razmislim ima on pravo.

 2. da ne misile da samo u Makarskoj i Ljubuškom misle da je Zdenka Lučić patološki bolesnik .Kupite Jutarnji i otvorite 4 stranicu ,a za one škrtog buđeta evo teksta ali sa napomenom da ne branim Čorića već da se vidi tko šalje pisma po cijeloj Hrvatskoj zbog svojih osobnih interesa i zašto je taj isti Zdenko potjeran iz HSP AS ,nije samovoljno otišao kao što patološki lažljivac želi to naivno pučanstvu prikazati .

  Pero Čorić za Jutarnji : Patološkim lažljivcima nazvao je saborski zastupnik Pero Čorić Zdenka Lučića i sve one koji tvrde da je…
  Na pitanje kome je među zadnjima dao otpusno pismo i zašto odgovara da je riječ o Zdenku Lučiću ,kojem je otvoreno rekao da stranka ne računa više na njega. On i takvi nisu zavrijedili da budu kandidati ,a za Zdenka Lučića sam uvjeren da stoji iza zadnjih napada koji su dolazili anonimnim putem u stranku,novine i u HDZ.

  Moline redakciju ( Ana Dragičević ) jedan članak o Zdenku Lučiću kao patološkom lažljivcu ili je to na ovom portalu zabranjena tema.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime