Otvoren novi dio Supernova centra Zadar – 140 trgovina, novi McDonalds…

0

Bogatim četverodnevnim zabavnim programom, fantastičnim shopping popustima i večernjim koncertom kraljice estrade Severine obilježava se veliko otvorenje novog dijela Supernova centra Zadar

Današnjim otvorenjem novog dijela ovaj trgovački centar proširen je za dodatnih 30.000 m2 površine, čime je postao jedan od najvećih u Dalmaciji, a Zadar je dobio svoju najdulju zgradu, dulju od 400 m.

Još veća i bolja Supernova sada se prostire na ukupno 70.000 četvornih metara površine i nudi impresivnih 140 trgovina poznatih domaćih i svjetskih brendova. U novom dijelu centra otvoreno je novih 45 trgovina, a među novim brendovima koji će obogatiti modnu ponudu Zadra su XYZ, Armani Exchange, CCC, Shooster, OVS, Sport Vision i brojni drugi.

Brojne će posjetitelje razveseliti i velika gastro oaza na čak 600 četvornih metara: food corner s raznolikom ugostiteljskom ponudom za sve ukuse, u kojem su mjesto pronašli McDonalds, restoran Bla Bla, Foodie, Wok me, Mex i drugi. Za potpun obiteljski doživljaj, posjetiteljima će na raspolaganju biti i velika dječja igraonica Twister na katu centra.

Već tradicionalno pružajući potporu zajednici u kojoj djeluje, Supernova Zadar ovom prigodom donira 300.000 kuna Ligi protiv raka Zadar, namijenjenih kupnji aparata za zračenje za onkološki odjel Opće bolnice Zadar. Donacija će biti dodijeljena u dva navrata,150.000 kuna u tekućoj i isto toliko u idućoj godini, a ravnatelju Opće bolnice Zadar dr. Željku Čulini i predsjedniku Lige protiv raka i gradonačelniku Zadra dr. Branku Dukiću donaciju su na otvorenju novog dijela centra uručili predstavnici Supernove, dr. Paul Merdzo, Franz Brünner i Iva Surić.

U izgradnju i uređenje novog dijela centra uloženo je oko 220 milijuna kuna, a ovim proširenjem zadarska Supernova postala je jedan od najvećih shopping centara u Dalmaciji, u kojoj je posao našlo više od 850 ljudi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime