PISMO ČITATELJA Kako je MOST-ovac Denis Bobeta udario učenika…

0

Naš čitatelj Maro Filipović poslao nam je pismo u kojem teško optućžuje Denisa Bobetu za udaranje učenika u sinjskoj osnovnoj školi. Njegovo pismo objavljujemo u cijelosti.

„Županijski vijećnik i povjerenik MOST-a za Splitsko-dalmatinsku županiju Denis Bobeta  je kao profesor tjelesnog odgoja u osnovnoj školi FRA Pavla Vučkovića u Sinju udario učenika na satu tjelesnog odgoja i to unuka Ivana Zorice bivšeg alajčauša sinjske Alke i sadašnjeg predsjednika Časnog suda. Njegov mentor Miro Bulj pokušava zataškati cili slučaj a bez trunke obraza svim ostalim političarima dili predike dok svoga pobočnika koji tuče dicu i maltretira ih skriva da narod nezna i da pokupi što više glasova. Prite svima i nedopuštaju ikome da se o ovome bavi zato je ovo jedini način da vas upozorim što se događa u Sinju.

E sada molimo toga Mira Bulja da ostane dosljedan kao što nam svida puni glave po cile dane i odrekne se svoga pobočnika i županijskog vijećnika Denisa Bobete JAVNO.

Ili nek se obojica pospu pepelom i puštu nas na miru sa svojim predikama o moralnosti, hrvatstvu i poštenju.

Odovome bruji cili grad Sinj a niko ništa ne poduzima.

Di je sada pravobraniteljica za djecu, BABE i ostala ekipa…..“

1 KOMENTAR

  1. Kako netko moze bit tako glup i reć politicko podmetanje?
    Pitanje je jasno, jel Denis Bobeta udario dijete ili nije ? Gospodin je sam rekao da je udario ali kao ono slucajno, ma da mos mislit. Sta ne provjerite jel mama od djeteta prijavila u skoli?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime