Proizvodi hrvatske “Zvijezde” od sada na policama američkog Wallmarta!

0

Kupci velikog američkog trgovačkog lanca, Walmarta, od rujna mogu u svoje košarice staviti i proizvode Zvijezde. Riječ je o najvećem svjetskom trgovačkom lancu koji tjedno posjeti 265 milijuna kupaca

Kako piše Novac.hr, Walmart ima više od 11 tisuća trgovina u 27 država, dok je online kupnja dostupna u 10 država, a bilježi godišnji prihod od 500,3 milijarde dolara. 

Tako Walmartovi kupci mogu nabaviti Zvijezda delikates majonezu, suncokretovo ulje, ocat, Margo i stolne margarine u fizičkim i online prodavaonicama, a najveći hit, tvrde u Zvijezdi, majoneza.

– Vrlo smo ponosni što su Zvijezdini proizvodi pronašli svoj put do potrošača u SAD-u koji doista imaju širok izbor. Najveći hit među njima zasad je Zvijezda delikates majoneza od svježih jaja i bez konzervansa. Pripremamo je po tradicionalnoj recepturi već više od pola stoljeća, a američkom je tržištu, osim okusom, pravo iznenađenje jer se u trgovini nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih majoneza koje se mogu pokupiti direktno s police – istaknuo Krešimir Staničić, direktor izvoza Zvijezde.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime