Proslava Dana Grada Makarske koštala je „ko’ Sv. Petra kajgana“

0

Grad Makarska na čelu s gradonačelnikom Tonćijem Bilićem po dobrom ili bolje rečeno lošem starom običaju krši zakone i skriva informacije od građana.

Još 11.studenog poslali smo službeni dopis vezano uz troškove proslave Dana Grada Makarske, no unatoč zakonskim rokovima, odbili su nam otkriti informacije.
Ne budi lijen, krenuli smo u laganu šetnju Makarskom, od restorana do restorana, hotela do hotela i doznali da je Tonći Bilić novcima svojih sugrađana velikodušno častio svoje odabrano društvo.

Tonći Bilić voli dobru spizu, pogotovo, ako ne plaća iz svog džepa

U hotelu Park su nam kazali kako je Bilić kao gradonačelnik kod njih ostavio nešto manje od 50 tisuća kuna i to za svečanu sjednicu povodom Dana Grada Makarske i za manifestaciju „Poslovni uzlet“. U restoranu „Bura“ su nam rekli kako su Gradu Makarskoj ispostavili dva računa u iznosu nešto većem od 2.500,00 kuna, a u restoranu „Susvid“ su pomalo razočarani jer se tamo častilo za samo 800-tinjak kuna. Novcima dobivenim  od gradonačelnika Bilića zadovoljni su i na TV Jadran i radiju Dalmacija, a najmanje se potrošilo na građane koji su očekivali da će na Dan Grada Makarske moći malo bolje marendati. Sve u svemu, gradonačelnik Tonći Bilić još jednom se ponašao novcima poreznih obveznika poput pijanog milijunaša ne vodeći računa o uštedama.

 

1 KOMENTAR

  1. Nije gore napisano, ni po Mise od trošenja na tuđi račun, mislim građana. Koliko su samo odnijeli kući, a i plača im ostaje skoro cila, jer ne jedu u Obitelji, vać vani. Gospođa Bilić je vrlo brzo odustala u izlascima na račun poreznih obveznika, izleda da joj je obraz malo drukćijo od muževog.

  2. U Buri je bio i Mladen Bajić, zastitnik Makarskih kriminalaca iz SDP a. Buljana,Ivandica,Barbica,Lalica,Alaca,Mendesa,Beneka,Medica,Sodana,Puharica,Kucekovica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime