Renata Sabljar Dračevac „leti“ iz SDP-a?

0

Predsjednica Županijske organizacije SDP-a Zadarske županije i vijećnica u županijskoj Skupštini Renata Sabljar Dračevac mogla bi biti izbačena iz stranke!

Vijest je to koju smo dobili od nekoliko viđenijih zadarskih SDP-ovaca koji se ne mogu načuditi jučerašnjoj Skupštini Zadarske županije na kojoj je četiri vijećnika SDP-a predvođenih Renatom Sabljar Dračevac osiguralo većinu HDZ-u. Čini se kako je to posljedica dogovora između SDP-ove Renate Sabljar Dračevac i HDZ-ovca Željka Šoše, a što je javno za govornicom ustvrdio vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač. Dan poslije, predsjednik Gradske orgaizacije SDP-a grada Zadra, Antun Novoselović za medije izjavljuje kako je „ponašanje određenog broja vijećnika SDP-a u četvrtak na sjednici zadarske Županijske skupštine, koji su podržali HDZ-ove prijedloge, potpuno neprihvatljivo“ te da se „iz takvih poteza može iščitati samo osobni interes“.
Kako doznajemo, o jučerašnjoj suradnji SDP-a i HDZ-a rano jutros je izviješten sam predsjednik SDP-a Davor Bernardić kao i većina članova Predsjedništva, a sve skupa ide u smjeru izbacivanja Renate Sabljar Dračevac iz stranke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime