Sara, Lorena, Kristina i Jure zlatni na Europskom kupu!

0

Prošlog vikenda u Karlovcu je održan Europski kup koji je okupio 1005 natjecatelja iz 159 klubova iz 21 države. Nastupio je i KBK Mawashi i osvojio 9 zlata, 3 srebra i jednu broncu.

Sara Jelić je nastupila u mlađim kadetkinjama u kategorijama do 42 i 47kg. U kategoriji do 42kg Sara s uvjerljive 4 pobjede osvaja prvo mjesto i zlatnu medalju.

Lorena i Pero Gazilj
Lorena i Pero Gazilj

Do 47 kg stiže do finala gdje pobjeđuje svoju klupsku kolegicu Lorenu Gazilj i osvaja još jednu zlatnu medalju. mawashi u karlovcu (4)S ukupno 7 pobjeda, suci su Saru Jelić proglasili najboljom mlađom kadetkinjom na turniru. Sara Jelić  je također nastupila u starijim kadetkinjama do 42kg i 3 pobjede osvaja još jednu zlatnu medalju. Treba napomenuti da je Sari tek 11 godina, a stariji kadeti su do 15 godina. Lorena Gazilj je nastupila u kategorijama do 47 i preko 47 kg. Do 47kg Lorena Gazilj gubi u finalu od Sare Jelić i osvaja srebrnu medalju. mawashi u karlovcu (10)U kategoriji preko 47kg bez problema, uz isvrsne 3 pobjede osvaja zlatnu medalju. Kristina Ravlić je nastupila u 3 kategorije i osvojila 2 zlatne i jednu srebrnu medalju. mawashi u karlovcu (13)U juniorkama do 60kg bez problema pobjeduje sve svoje protivnice i osvaja zlatnu medalju. S obzirom da je Kristini  ovo zadnja godina u juniorkama, nastupila je i u seniorkama do 55 i 60kg. Do 55 kg opet pobjeđuje sve i pridodaje još jednu zlatnu medalju. Do 60kg Kristina stiže do finala, al već izmorena nažalost gubi i osvaja srebrnu medalju.

Jure Drlje nepobjedivi je borac koji već godinama osvaja sama zlata. Njegovo ime izaziva poštovanje u samom vrhu svjetskog kickboxinga. Jure Drlje nezaustavljivo ide prema tituli svjetskog prvaka među seniorma, baš kao što je to i njegov trener Pero Gazilj.
Jure Drlje nepobjedivi je borac koji već godinama osvaja sama zlata. Njegovo ime izaziva poštovanje u samom vrhu svjetskog kickboxinga. Jure Drlje nezaustavljivo ide prema tituli svjetskog prvaka među seniorma, baš kao što je to i njegov trener Pero Gazilj.

Jure Drlje je nastupio u juniorima do 89 i 94kg, gdje je pokazao da je i dalje najbolji. U obe kategorije s velikom nadmoći pobjeđuje sve protivnike i kiti se s dvije zlatne medalje. Jure je, kao i Kristina, nastupio i u seniorima do 89 kg i 94 kg. Do 89kg Jure stiže do finala, al nažalost gubi i osvaja srebrnu medalju. mawashi u karlovcu (14)Do 94 kg, Jure s izvrsne 3 pobjede osvaja još jedno prvo mjesto i 3. zlatnu medalju. Jure je nastupio u juniorskom grandchampionu (sve kategorije u jednoj) i zauzeo 3. mjesto.  Još su nastupili: Kate Štefanac, Lana Grbavac, Antonija Lončarić, Marija Štefanac i Ivan Buljubašić, al ovaj put nisi uspjeli doći do medalje.  Mawashi je još jednom pokazao da ima borce koji su u samom vrhu, te je zauzeo 3. mjesto u ukupnom poretku klubova iza dva mađarska kluba: Kiraly i Debreczeni.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime