Sinjska policija u kući Željka Poljaka tražila oružje, pronašla – šipak!

0

Prije dva dana, policijski službenici PP Sinj su u jutarnjim satima izvršili premetačinu kuće u Glavici kod u kojoj zajedno s obitelji stanuje Željko Poljak

Željko Poljak tvrdi da je žrtva višegodišnjeg policijskog maltretiranja

Jake policijske snage došle su u kuću 100-postotnog civilnog invalida Željka Poljaka tražeći oružje, a po naredbi sutkinje Ombrete Bareze Prekršajnog suda Split, stalne ispostave Sinj po prijedlogu Policijske postaje Sinj. Vrijedni policajci pretražili su sve prostorije kuće kao i nusprostorije, a nakon duge i temeljite potrage nisu našli ništa. Potom su pretražili i vozilo koje koristi Željko Poljak, ali ni tamo nisu pronašli ništa. Policijski službenici koji su obavljali premetačinu, iza sebe su ostavili veliki nered, a Željko Poljak posebno je kivan na njih zbog premetačine vozila kojeg su, kako kaže, ostavili u neprepoznatljivom stanju, tražeći oružje čak iza prekidača za svijetlo?! Cilj je, tvrdi, bio uništiti automobil.
Našem dopisniku iz Sinja, Željko Poljak dao je na uvid opsežnu dokumentaciju tvrdeći da je žrtva sustavnog policijskog maltretiranja koje traje već dugi niz godina. Premetačina kuće, tek je posljednji, ali kaže, ne i zadnji ispad sinjskih policajaca koje će putem jednog odvjetničkog ureda prijaviti Unutarnjoj kontroli MUP-a. Prema naredbi sinjske sutkinje Ombrete Bareze, povod premetačini bio je tzv.“post“ na FaceBooku Željka Poljaka iz čega je netko u PP Sinj zaključio da u kući ima oružja. Željko Poljak papirima dokazuje da je sve najobičnija farsa i da ga sinjski policajci progone o čemu ćemo u narednim nastavcima izvijestiti javnost.(NASTAVLJA SE…)

bty
bty
bty
bty

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime