Sjajni momci stižu u Makarsku 19.studenog!

0

Trenutačno najveći regionalni scenski spektakl, predstava “SJAJNI MOMCI” u izvedbi vodećeg trojca iz hit serije “Lud, zbunjen, normalan” – Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića započeli su svoju veliku hrvatsku turneju u rujnu.

Nakon rasprodanih dvorana u Osijeku, Zadru, Dubrovniku te u Zagrebu dva dana Dvorane Lisinski, SJAJNI MOMCI dolaze u Makarsku, 19. studenog u Športskoj dvorani. Cijena ulaznice je od 80,00 kuna,a  mogu se kupiti od 30. listopada na prodajnim mjestima:

 TISAKmedia Makarska, Mala obala/Marineta 1

 online sustav: croatia-tickets.com

 te preko sustava www.ticketshop.hr
Predstava Sjajni momci”, je komedija koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon decenijske svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije. Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kusumović), inače zamjenik režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati, budući da mu o tome ovisi posao i karijera.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime