SKANDALOZNO Otac saborske zastupnice Dragice Roščić (HDZ) tvrdi da je Zagreb pun petokolonaša, a Hercegovina dio Hrvatske?!

0

HDZ-ov načelnik općine Baška Voda Josko Roščić, otac saborske zastupnice Dragice Roščić (HDZ) ne prestaje šokirati svojim javnim istupima

Komentirajući rezultate izbora u susjednoj Bosni i Hercegovini, poglavito poraz Dragana Čovića, Josko Roščić poučava na FaceBooku kako su Hrvatska i Hercegovina stoljećima jedno tijelo. U drugom komentaru Roščić navodi kako je Hercegovina zapravo Hrvatska iako je smještena unutar BiH?! Kao da mu to nije bilo dovoljno, Josko Roščić omalovažava Zagreb kao glavni grad te tvrdi da je ispunjen, pazi sad, „petom kolonom“?!

Bilo bi zanimljivo doznati kako bi Roščićeve izjave prokomentirao aktualni premijer Andrej Plenković koji se posebno zalagao da baš Dragica Roščić bude u Saboru. Roščić kao član HDZ-a i dugogodišnji načelnik općine Baška Voda morao bi voditi malo više računa o tome što i kako govori i gdje sve iznosi ovakva stajališta kojima čini štetu i svojoj stranci, ali i svojoj kćerki koja kao saborska zastupnica HDZ-a ima određenu odgovornost prema građanima RH. Hoće li se Dragica Roščić javno odreći stavova svoga oca? Teško. Josko Roščić vrlo nedvosmisleno promovira teritorijalne pretenzije na dio susjedne BiH što je apsolutno neprihvatljivo, ali i zakonom kažnjivo.

Naravno, Josko Roščić za svoje gluposti neće nikom odgovarati, a ima veliku sreću što živi u Hrvatskoj. Da je ovo napravio kao načelnik neke općine u Njemačkoj, vrlo brzo bi završio na psihijatrijskom promatranju da se utvrdi je li uopće sposoban biti političarom, voditi općinu i donositi odluke koje se reflektiraju na živote žitelja…

1 KOMENTAR

 1. Začuđujuće izjave kada znamo da je u SFRJ Roščić bio mjesni predsjednik socijalističke omladine, otac mu je bio policijski “suradnik” broj jedan u mistu, a i danas se druži i uhljebljuje najokorjelije bivše “pristaše onog režima” da ne nabrajam imena sve se ionako zna… tako da me stvarno čudi koliko kratko pamćenje on smatra da imamo svi mi koji ga dobro poznamo.

 2. Taj ne zna ko mu glavu nosi jedino o čemu zna lajat su grdelini i divji gudani ili marendin u Zadvarju. A da, zna pitat “di san ja tu?” i to van je to.

 3. Ono što je stvarno skandalozno je koliko taj bandit ima kaznenih prijava pa nikome ništa. Koliko je provizija uzeo pa opet ništa. Koliko je koncesija i prostora namistio svojima pa opet ništa…
  Za njegova trabunjanja najlakše…

 4. Nije fer ako je čovik doša sa psihijatreje ili ako triba ići na liječenje a vi tako serete po njemu.Takvim jadnicima umno poremećenim triba pomoć a ne srat po njima.Imajte saželjena prema budalama.

 5. koji glupi moronski članak glupog moronskog yugo portala! možete roščiću govna jest miševi jugoslavenski!
  zapadna hercegovina je hrvatska regija s obzirom da u njoj živi 99% Hrvata. to što se trenutno ne nalazi u sastavu Republike Hrvatske, to je druga priča. ali Republika Hrvatska je ustavom obavezna štitit prava svih svojih državljana bez obzira živili oni u dalmaciji, hercegovini, njemačkoj, australiji ili na svemirskoj stanici u svemiru…

 6. Dali mi netko moze odgovoriti kao pripadniku 2.satnije 1.bojne,koji sam bio u Slanom kad je na zapovjed Joska Roscica da idemo nazad u Makarsku jer je napadnuta,sto nije bila istina te se dogodilo to da su cetnici slobodno usli u Slano i odsjekli Dubrovnik od ostatka Hrvatske.Jeli to njegov petokolonaski potez?Pa taj psihopat je najprije od udbasa postavljen u satniju a potom i na misto nacelnika.Godinama je cistio stranku od osnivaca i katolika a okruzio se jugo smecem od ljudi,dezerterima,potomcima komunjara,sekretara,srpskom celjadi….
  Povraca mi se od samog spomena na njega.Koji k… vise ista pisete o idiotu?

 7. Je zapovidio je povlačenje satnije to svi znamo i o tome se pisalo…. a danas ima status RVI i prima plaću bruto kao neto…. osim ostalih grija… a triba pisat jer ako se ne piše on će sa svojim špijunima vladat vječno

 8. Znamo za Roščića sve .Znadu li se njegovi špijuni po mistu. Tko danas ima informacije taj je gospodar mista.
  Eto ja navodim jednog njegovog glavnog špijuna,vi navedite druge :
  1. Ivo Divić , propali gostioničar i veliki nogometni trener .

  • od deset koji se vide po mistu osam su njegovi špijuni. Tako da znate i to. Velike gnjide i male uši gnjidice isprdci od ljudi koji sebe ne mogu pogledat u ogledalo.

 9. Neće se bravarovi partičeci izgubiti, često ga spominju,on ih je ustoličio i po Crkvama, a posebno za vrime vladavine druga Gaće,davno bilo sad se spominjalo,ali smješni ispadamo kao ljudi, ako iste djelimo na rodoljube i krivoljube,to nije po Božiju!Bog je rekao:”tko se istinom služi, Boga slavi”.Pa po Bogu braćo,radi istine, ja ću vam dati jedan link,a Vi gospodo kliknite na to i prokomentirajte to bez dlake na jeziku,jer kad govorimo, ne jedne na binu, a druge u “trapove”,jer je se u nas zadnjih tridesetak godina svašta događalo, zato na prvu i oštro, lipo je kad se čuje istina a posebno o “našim velikanima”!
  Franjo Tuđman o DRUGU TITU-YouTube

 10. Gospodo, je li Milanović bio UDB-aš ili Karamarko? Je li Milanović “locirao, dao uhititi i transferirati” Antu Gotovinu u Haag ili je to napravio Karamarko? Je li glavni tajnik SDP-a ili je glavni tajnik HDZ-a prepisao diplomski rad? Je li SDP osuđen kao kriminalna organizacija ili HDZ? Je li predsjednik SDP-a ili predsjednik HDZ-a osuđen na 18,5 godina zatvora zbog kriminala? Je li 1/3 ove ili prethodne, HDZ-ove vlade završila u Remetincu? Je li nas SDP ili nas je HDZ pokrao u privatizaciji i pretvorbi? A kad već toliko spominješ Jugoslaviju: je li osnivač SDP-a ili je osnivač HDZ-a bio general Jugoslavenske narodne armije, partizan, komunist, suradnik KOS-a, direktor fudbalskog kluba “Partizan” i direktor Instituta za historiju radničkog pokreta?

 11. Da osnivači sdp i hdz bili su sluge tita i partije, kao i njihovi članovi! Danas vladaju isti oni, koji su vladali do devedesete,bilo to u državnom, privatnom ili crkovnom sektoru.Upravo oni prozivaju NEVINE I UPIRU PRSTOM U ONE KOJI SU BISER DRUŠTVA NAŠEGA, zar se ne sjećamo prozivanja Ante paradžika, Blaža Kraljevića i mnogih drugih koji nisu danas među nama, zašto to čine,jer to je naputak KPJ-u od četrdeset i pete, sedamdeset i prve i devedesete! zašto prozivanje i čemu ono vodi?Da bih se bolest ličila triba postaviti dijagnozu i ljekovima počet lječenje,mi dijagnozu imamo,ona se zove:” tko je bio komunista, i suradnik udbe kosa i ostali i poluga moći u jugoslaviji”? Imate i lijek, koji se zove ARHIVA,OTVORITE JE VEĆ JEDNOM I IZLIČITE SVOJE PACIJENTE, A NE NEVINIM LIPITI TIKETE VAŠE BOLESTI! Sve vas skupa pozdravljam,pozdravom OCA DOMOVINE DOKTORA ANTE STARČEVIĆA BOG I HRVATI HRVATSKA HRVATOM!

 12. hdz +hns +sdss+sdp +ids i svi oni koji su sa njima u koaliciji bili,i zanje glasali+štrosmajerovci =kpj-u na čelu sa bravarom ! oni nisu ljeve stranke, nisu ljevo orjentirani i nemadu socijalnu komponentu u sebi, njihova ideologija je okrenuta uništavanju Boga i njegovih djela, sa Njim su u ratu i sa svakom dušom koja je srodna Bogu,nažalost danas ih ima i u Crkvi! netko je kriv, ostavio je oškrnuta vrata Crkve, namjerno ili nenamjerno, rogati satani su ušli unutra i odveli nas u “IK”! Bog i đavao nemogu skupa, eto naša je Crkva “uspjela obratiti” titiste?

 13. hdz +hns +sdss+sdp +ids i svi oni koji su sa njima u koaliciji bili,i zanje glasali+štrosmajerovci =kpj-u na čelu sa bravarom ! oni nisu ljeve stranke, nisu ljevo orjentirani i nemadu socijalnu komponentu u sebi, njihova ideologija je okrenuta uništavanju Boga i njegovih djela, sa Njim su u ratu i sa svakom dušom koja je srodna Bogu,nažalost danas ih ima i u Crkvi! netko je kriv, ostavio je oškrnuta vrata Crkve, namjerno ili nenamjerno, rogati satani su ušli unutra i odveli nas u “IK”! Bog i đavao nemogu skupa, eto naša je Crkva “uspjela obratiti” titiste?

 14. Mojom pogreškom, objavljena su dva ista komentara Anonimno i Strauss, sa izvinjenjem na mojoj pogrešci, usput želim vama svima ugodan i sretan dan. Straus

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime