Stipe Bušelić poručio Makaranima: evo, kaznilo me s 300 kuna!

0

Komunalni redar Grada Makarske, Stipe Bušelić 12.rujna ove godine nepropisno je parkirao svoje osobno vozilo u ulici Antuna Gustava Matoša što je ponukalo naše čitatelje na reakciju.

Stipe Bušelić

Objavili smo foto kritiku s pitanjem našeih čitatelja „Ko će Stipi Bušeliću zalipit’ kaznu?!“. Danas nam se javio Stipe Bušelić s informacijom kako je ipak kažnjen i to sa novčanom kaznom od 300 kuna zbog nepropisnog  zaustavljanja i parkiranja.
– Dana 15. rujna 2017. godine zaprimio sam Obavezni prekršajni nalog broj 181-17 kojeg dostavljam u prilogu. Isti se odnosi na postupanje komunalnog redara vezano za zaustavljanje i  parkiranje vozila u ulici Antuna Gustava Matoša o čemu ste na Vašem portalu pisali 12. rujna 2017. godine.Molim da Vaše cijenjene čitatelje i zabrinute građane o istome izvijestite, napisao nam je, između ostalog, Stipe Bušelić.

1 KOMENTAR

  1. Ljudi, organizirajmo se, skupimo pare za Stipu da plati kaznu. Doborovoljni prilozi na šanku kafića “Vice”. Od jutros smo već skupili 4,50 kn!

  2. Ma vidi ovi ANTE PUH kako poziva Stipu da sad još više snima i kažnjava građane.Ta ANTE PUH je debela Francuzica žena Ante Puharića Kesare,sa pijace.On je najkorumpiraniji na naplati parkinga.Njemu daš 5,10 kuna u đep i možeš cijeli dan ostat parkiran na gradskom.Inače je bila kandidat za gradonacelnicu Živog zida.Eto joj poštenja.Stipe može krivo parkirat,drugi ne mogu.Prodaje suvenire na crno.Korupcija potpuna.

  3. Da su svi redari ko stipe bilo bi reda , a jole zašto bi platio mupu kaznu pa da šolde odu državi umisto našem gradu , a redari imaju mnogo veće kazne od mupa malo prouči zakon..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime