Sveti Nikola stiže u Callegro…

0

Nastupom sveučilišne a capella grupe A.K.A. Crescendo, sutra u 17 sati započinje animacijski program druženja sa Svetim Nikolom i vilenjacima u caffe baru Callegro u sklopu novog i nadasve neobičnog projekta „BOŽIĆić“ kojeg su osmislili zadarski studenti.

PROGRAM u caffe baru Callegro (06.12.): 17:00 – nastup sveučilišne a capella grupe A.K.A Crescendo i 18:00 – animacijski program uz Sv.Nikolu i vilenjake, čitanje priča i pjevanje pjesmica 19:00 – 20:00 sati - Gledanje crtanog filma o sv. Nikoli
PROGRAM u caffe baru Callegro (06.12.):
17:00 – nastup sveučilišne a capella grupe A.K.A Crescendo i
18:00 – animacijski program uz Sv.Nikolu i vilenjake, čitanje priča i pjevanje pjesmica
19:00 – 20:00 sati – Gledanje crtanog filma o sv. Nikoli

Tada se također održava i upis djece za besplatne radionice u prosincu kako bi oni stvarno i postali pravi mali Djedovi pomagači. Nakon nastupa grupe Crescendo djeca će imati priliku družiti se sa Svetim Nikolom, slušati priče o njemu ali na kraju i pogledati film. Sve to ne bi bilo moguće da mladi arhitekti iz Zagreba nisu privremeno preuredili prostor u Callegru kako bi djeca na što bolji način doživjela ovo blagdansko razdoblje. – Željeli smo se pomaknuti od klasičnih elemenata uređenja pa smo tako napravili portal koji predstavlja ulazak u svijet dječje mašte i iznenađenja kako bi naši najmlađi osjetili pravu božićnu atmosferu, rekli su mladi arhitekti koji također objašnjavaju kako je prostor osmišljen kao podloga za umetanje dječjih radova izrađenih na radionicama koje slijede te da će tek tada „BOŽIĆić“ dobiti pravu nekomercijalnu toplinu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime