TUČEPI Za Ivorina Vrkaša prikupljeno preko 58 tisuća kuna

0

Donatorski koncert za Ivorina Vrkaša održan je 12. studenog 2017. na tučepskoj lučici od 14 do 20 i 30. Ivorin boluje već 6 godina od mijalgijskog encefalomijelitisa i potrebna mu je pomoć za odlazak na liječenje u SAD.

Prema procjenama organizatora, tučepske Udruge Kredenca, okupilo se između 500 i 600 ljudi, a prikupljeno je 58.246,60 kn. Još pristižu donacije putem računa pa kada akcija završi, izaći će s konačnim iznosom.

Udruga Kredenca Tučepi zahvaljuje na nesebičnoj pomoći DVDu Tučepi i DPH Tučepi, Općini Tučepi na potpori, učenicima i učiteljima volonterima iz OŠ Tučepi, svim ženama koje su pekle kolače, udruzi Milan Mike Ožić, svim izvođačima (DJ Matas, Đoni Gitara, Glazbeni sastav Versi, Klapa Fjoret, Klapa Sveti Florijan, Marko Škugor, Nula Pozitiv, Romana Lalić Pejković, Roso Band, Zorica Andrijasevic i Žanamari Perčić Ex Lalić), voditeljima i donatorima, prijateljima na ustupljenom prostoru i na montažnim šatorima koje smo postavili kako bi preduhitrili kišu (fala nebu što se nije otvorilo), toncima, medijskim pratiteljima, državnoj administraciji koja je pokazala de se može, ma svim ljudima dobre volje koji su došli.

Novac se prikupljao putem donacija, a posjetitelji su mogli uživati u fažolu, pečenim pljeskavicama, kolačima koju su pripremile vrijedne tučepske domaćice i spiralnom krompiru, kavi i pivu. Igrala se i lutrija za koju su nagrade pripremili brojni donatori s rivijere.

Koncert su podržali vidno ganuti Ivorinova baka Marija Spajić i stric Zoran koji su rodom iz Tučepi.

Iako je prognoza bila jako kišovita, vrijeme je popustilo i nije smetalo u tijeku koncerta. Ivorin se zahvalio organizatoru i svima koji su podržali na svom FB profilu.

I dalje je moguće uplatiti donaciju na žiro račun udruge: HR92 2330 0031 1196 5003 5 HRK, Splitska banka, OTP Group

Fala svima, puno van fala od srca!
– Udruga Kredenca Tučepi

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime