Valentino Gojak: Bilo je ružnih komentara, ali ja nastavljam s kupanjem u hladnom moru!

0
Valentino Gojak

Nakon što su se kamere ugasile, a blicevi fotoaparata vinuli u nebo još jednu lokalnu zvijezdu, Valentina Gojaka, potražili smo ga da vidimo kakvi su mu dojmovi.

Pronašli smo ga u omiljenom caffe baru “Giro” iz kojeg svako jutro kreće na plivanje. Valentino se i dalje kupa unatočj buri i hladnoći, a kaže da ga pažnja medija i javnosti nije promijenila. Nakon naše objave o kupanju pojavili su se i neki drugi kupači koji su iskoristili pet minuta slave i uskočili u more po buri. Valentino nam je rekao da je zaista bilo jako ružnih komentara na njegov račun i da mu nije bilo svejedno, ali on nastavlja dalje. Zimske dane osim kupanja, krati i cijepanjem drva. Za dobro zdravlje važno je mnogo gibanja, a i da linija bude bolja za obožavateljice. Zagonetno nam je rekao da je broj obožavateljica naglo porastao nakon objave članka na našem portalu i u šali kaže: “Ako neće moja simpatija Katarina, ja ću svakako postat’ vrgorski zet” . Možda Vrgorac nema more, ali očito ima lijepe žene. Za kraj u svom stilu poručuje : Valentino i Hajduk žive vječno!

1 KOMENTAR

  1. Ocvali drkosh. Pa taj pičke nije vidio od rođenja. Zato skače po buri, nebili štogod uvatia, a kako nema para-ostaju mu cirkusarije i budalaštine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime