Zadranin Dino Babac osvojio zlatnu medalju na internacionalnom turniru Kutina Open 2017

0

Na internacionalnom kickboxing turniru Kutina Open 2017 koji je okupio 364 borca sa ukupno 73 kluba iz 6 država sudjelovali su i borci zadarskog Kickboxing kluba sv. Zoilo Zadar

Borci Zoila osvojili su odličja u disciplinama low kick juniori. Drugo mjesto do 75 kg osvojio je Luka Ceranja, dok je stariji kadet, Dino Babac osvojio prvo mjesto u disciplini kick light do 52 kg. Dino je osvojio i treće mjesto u disciplini light kontakt.

“Moram priznati da se vidi napredak naših boraca svakim novim mečem i natjecanjima na kojima sudjelujemo. I to velik napredak što nas čini sretnima. Čestitam dečkima na sjajnim rezultatima. Sljedeće natjecanje je Croatia open koji će se održati 16. prosinca, upravo na dan zaštitnika sv. Zoila jednog od zaštitnika grada Zadra i tamo očekujemo dobre borbe naših predstavnika.”, izjavio je trener Kickboxing kluba sv. Zoilo, Lovre Čačić.

Predsjednik i osnivač kluba, Tomislav Torić kazao je kako je zadovoljan rezultatima.

“Trebamo biti zadovoljni, ovo je veliki uspjeh za zadarski sport. Mislim da su dečki, uključujući trenera i borce, odradili odličan posao i učinili nas sve zajedno ponosnima.”, kazao je Torić i dodao kako se nada novim uspjesima na turnirima koji će tek uslijediti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime