Zakazana Glavna skupština makarske Olme d.d.

0

Uprava i Nadzorni odbor dioničkog društva Olma iz Makarske zakazali su Glavnu skupštinu za 12.prosinca ove godine s početkom u 13 sati u prostorijama Društva u Makarskoj, na adresi Franjevački put 14.

Olma d.d. je u prošloj 2016. Poslovala s gubitkom što će biti i prezentirano na skupštini uz prijedlog da se gubitak sanira iz poslovanja narednih godina. Detalje dnevnog reda i odluka o kojima će se glasovati, možete vidjeti OVDJE.

1 KOMENTAR

  1. može li članak UHIĆENA UGLEDNA SUTKINJA Uskok pokrenuo veliku akciju: Uz Vesnu Malenicu za izvlačenje novca iz tvrtki u stečaju sumnjiči se i Milan Lučić dok je direktor bio Zdenko Lučić .

  2. Zdenko Lučić, je bio direktor sa najkraćim stažom. Za njegova mandata je zbrinuto dosta radnika sa otpremninama, jer su obzirom da je iznsena
    licenca za punjenje Pepsi cole, te prodata Luri, a zna se da je to napraavio Blago Begić, koji je sa svojom svitom prešao u Luru?! Anfora nije dobila dozvole za proširenje proizvodnje, što znači pojava tehnoloških višaka. Postiže se suradnja sa Slovacima, gdje je država prekinula “taj poslovni put”, uhapsila Slovake, oduzela lovu, što znači opet šteta za Amforu, ali je zato profitirala RH. sa slovačkim pljenom, što je oborilo Monetarni fond Slovačke. Anfora stjerana u kut, radnici udrli pobune sa zahtjevom za stečaj. Ako imaate malo soli u glavi prosudite.

  3. Imamo toliko soli da smo i poslali kaznenu prijavu , ne jednu vec vise prijava. Zdenko Lucic je prevario i Hr za pdv u iznosu od 4 miliona kuna. I to je u obradi. Zato ti nije bas pametno pisati bez argumenata bez obzira jesi li clan obitelji ili klijent koje taj prevarant casti kavom. Pravda je spora ali ..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime