Završio ljetni kamp Aikido saveza Hrvatska pod vodstvom senseia Ivana Zafranovića

0

Jučer je u Makarskoj završio međunarodni sedmodnevni ljetni kamp Aikido saveza Hrvatske kojeg je vodio Sensei Ivan Zafranović, nositelj  5. dana Aikikai, predstavnik Tradicionalnog Aikido-a u Hrvatskoj i regiji  te tehnički direktor Hrvatskog Aikido Saveza.

Kroz vrlo zahtjevne cjelodnevne treninge i seminare, Sensei Ivan Zafranović nije samo učio polaznike ovoj plemenitoj borilačkoj vještini, već je pokazao kako zapravo izgleda izvorni tradicionalni Aikido kakvog je podučavao osnivač Morihei Ueshiba i od 2008. godine Aikido postaje punopravnim članom Hrvatskog Olimpijskog Odbora.
–  Prvi put smo u Makarskoj i doista sam oduševljen ovim gradom. Uvjeti su dobri i planiramo ubuduće se vraćati u Makarsku, kazao nam je Sensei Zafranović. Posebno ponosan na ovaj ljetni kamp je Sensei Željko Brajković koji vodi makarski Aikido klub „Zanshin“. – Ovom prilikom pozivam sve zainteresirane da nam se jave i upišu u klub. Sve potrebne informacije uključujući kontakt telefon i adresu mogu se pronaći na našim službenim facebook stranicama https://www.facebook.com/aikido.makarska?fref=ts  kazao nam je Sensei Brajković.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime