ŽIVI ZID MAKARSKA Podržavamo Antoniu Vrcan, ne damo komunalnim redarima blizu štanda!

0

Toni Han ispred „Živog zida“ u Makarskoj obratio nam se želeći i javno putem medija dati podršku Antoniji Vrcan i njezinoj obitelji.

– Dobro smo upoznati sa cijelim slučajem i ako treba, leći ćemo na štand pa da vidimo tko će se usuditi dignuti ga!, kazao nam je Han dodavši kako su deseci aktivista spremni danonoćno braniti štand obitelji Vrcan od, kako kaže, represije makarske Gradske uprave. Ovih dana krenula je iskrica. Makarska na plus 35 C počinje tinjat polako.
– Grad kao u vrijeme “partije” NAREĐUJE uklanjanje sa javne površine, skromni štand mladog para sa dvije bebe. Turističko misto, lipog kapaciteta ali i gladnih sitnih hoštaplera koji se kunu u Boga i Hrvate, livon podmeću mito a desnon kradu. Glavon stignu tek bacit oko jeli mu pajdo iz “OPĆINE” sve sredija! Tko je tu zapravo kriv, vječno je pitanje!?Kriv je stanovnik, građanin, koji gleda desetljećima podobnost, malo livi malo desni a sve isti vrč gov***, da oprostite! Uredili smo štandove, plača se koliko si zakupio, donekle to sve liči na nešto. Ali kad izađeš van svojih gabarita, redarstvo izađe i opomene drugi put naplati kaznu!? Mene zanima koliko je tih kazni izdalo redarstvo na području namijenjenom za štandove? Svi znamo i pravimo se blesavi, ali Vi dragi građani dopuštate taj kriminal sa svojim ne izlaženjem na izbore, ne podržavanju ostalih koji pokrenu borbu itd. Dragi moji ne gledajmo zadrto tko je u pitanju,koja obitelj. Pogledajte da smo svi dio tog “sustava” i da radimo za šaku ratnih profitera i njihovi ulizica. Borba za egzistenciju socijalno ugrožene obitelji tek sad počinje!, napisao je na svom fb profilu Toni Han.

1 KOMENTAR

  1. Bravo Toni! Živio ŽIVI ZID! Virujte niste sami u Makarsoj postoje predstavnici Udruge zviždaća, dokazali su oni i RATNE PROFITERE, opljačkane Makarske. Potvrdu dao Vrhovni sud. Ovo što su sada napravili Lori Veličković i njeni ortaci prevršilo je svaku miru. Ne da vas mora biti sram, da imate imalo obraza na tim vašim ČUNKAMA, priznali biste krivicu i napustili ZGRADU GRADA, jer niste dostojni boraviti u njoj……………………….o vama bi Tolstoj mogao pisati romane. Vjerujem da samo mučkama možete ponovo doći na vlast. Virujem da vas neće ni spasiti vaše pravosudno-političke veze. Antaonija, Damire, Toni i drugi ima nas puno uz vas. naprid dico. Jadni su “one koje nisu rodile i prsima dojile”.?!

  2. Svaka cast triba pomoc ljudima, ali njih dvoje vjecito kockaju po kasinima. A.V. je bezobrazna da ne moze bit bezobraznija. Izvlaci se na to dvoje male djece. Nema obrt, radi na crno. Strasnoo!!

  3. jadan li si jadniče jadni (jado ),,ne smeta ti sta bebek bilic i ostali sve ove godine pljackaju gradjane i kockaju se životima im,a i kako ce kad si isti ka i oni jer si njihov poltron samo zavisi kako se bandira zarotirala ,,,prestrašno !!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime