ENIGMA Uskočki predmet Joska Roščića nestao na sudu?!

0

Kazneni predmet osumnjičenog Joska Roščića koji se vodi na Županijskom sudu Zagreb, pod brojem ; 6 II-Kv-Us-21/16-3 , Kir-Us-718/15, gubi se trag od 1. lipnja 2016. godine.

Temeljem kaznene prijave koju je podnio vlasnik poduzeća Čarolija d.o.o. Kruno Žulj iz Baške Vode i žalbe koja je uvažena na Županijskom sudu Rješenjem kojom je  poništeno Rješenje suca istrage o odbijanju prijedloga za provođenje dokazne radnje protiv ispitivanja prvosumnjičenog Joska Roščića, drugoosumnjičene Maje Madiraca i trećeosumnjičenog Trgovačkog društva Urbos. d.o.o. Split. Budući da se radi o preraspravnom postupku i uskočkom postupku, predmet nije dostupan u sustavu e-spisa Ministarstva pravosuđa. Zašto u istrazi nisu saslušani, niti uhićeni radi mogućnosti utjecaja na svjedoke, prikrivanja dokaza Josko Roščić i Maja Madiraca, prilikom nezakonitog donošenja izmjena Prostornog plana općine Baška Voda, nezakonitih radnji  izmjena karata koje su bile predmet javnog uvida prilikom donošenja Prostornog plana, koje je dokazao Institut iz Ljubljane, tvrdeći u nalazu da je izgubljeno povjerenje u ispravnost cijeloukupnog postupka, donošenja izmjena Prostornog plana Općine Baška Voda. Kruno Žulj poslao je predstavku na adrese više institucija Republike Hrvatske u kojoj se poziva na zaštitu temeljnih Ustavnih prava, prava  na pravična suđenja u gore navedenoj  predmetnoj stvari, prava na zaštitu privatne imovine… Očekuje se da će institucije pravne države Republike Hrvatske  profunkcionirati, da će temeljem Rješenja Županijskog suda Zagreb iz lipnja 2016. godine Josko Roščić  sa suradnicima biti priveden od strane nadležnih institucija. Malverzacije oko izmjena karata prilikom donošenja Prostornog Plana Općine Baška Voda , dokazane su po naputku Europske komisije, nalazom Ljubljanskog instituta.

1 KOMENTAR

    • Jesi jadan ma ko je on da mu se plaća glupane glupi neobrazovani, zato Roscic i ima krila kad ima takve budaletine oko sebe.Disu vam zakoni ove jebena lupeske države u koju se kunete Seren se na nju i na vas!!!!!

  1. Deset milijuns kuna provizije -mita za Joska Roscica je dobit,novac.Za investitora kriminal.Ne razmisljamo svi isto.Pricekaj malo vidjeti cemo kako ce tko zavrsiti.

    • Gora od njega iz takvog plemena od takvog oca nemoze bit bolja i od takve matere. Suludasta, kriva smije se sama sa sobom a Vranjes uz nju, ma Divota!!!!!

  2. Koje jeli one male šta je posla u zagreb mlade da gori čisti puške muškom rodu, jer ih je ovde sve očistila, pa tata misli kad je posla u zagreb da se ništa ne zna jedna zastupnica jedna j……… a

  3. Živjela draga i mila Republika Hrvatska, dolje Udbaši, lopovi, krpelji, uhljebovići koji ju blate i ruše! Ni rič protiv Države ona je žrtva kao i mi!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime