Gušenje slobode medija i temeljnih ljudskih prava Hrvata…modus operandi režima Andrea Plenkovića

1

Dolaskom za lidera HDZ-a, Andrea Plenkovića, medijskog gurua za komunikacije, po ideološkoj špranci tate komuniste, Hrvati su svakim danom izloženiji etiketiranju, radikalizaciji i podjelama

Medijski div Hanza media, stavio se na raspolaganje režimu Andrea Plenkovića. Obični puk ne može shvatiti kako je i radikalni, lijevo orjentirani Nacional postaje paraobavještajno glasilo sigurnosnih službi, po naputku režimskih vođa.

Uplate novca javnih poduzeća (Hrvatske pošte…) motiviraju urednike nekada lijevo orijentiranih glasila, koje je utemeljio Soroš sa svojom kastom hrvatskih krivokletnika Puhovskog, Banca, Letice…da stoje na raspolaganju predstavnicima režima Andrea Plenkovića. Foto montaže, ili foto ekskluzive, medijskim spinovima gube tematski smisao, hapšenja vozača radi SMS poruka skreću pozornost javnosti s bitnih tema. Kruha i igara, model je režima Plenkovića. Nesnalaženje SDP-ovaca bez “mozgova” HNS-ovaca, dovelo je do ekstaze vlasti Andreova režima.

Ankete raznih, osmišljenih Agencija: Promocija plus, Kopal, 2X1 Komunikacije, unaprijed su formirale javno mnnijenje o pobjedi HDZ-a u Lici. Moć medija Plenkovićeva režima, jednaka je moći medija nekada rigidnih komunističkih sustava u zemljama poput Rumunjske, Kine i Sjeverne Koreje. Korištenje hrvatske policije u obračunu s novinarima, kojima policija utvrđuje identitet u redakciji portala, nije viđen niti za vrijeme vladavine druga Tita. Zastrašivanje provodi ministar MUP-a, koji dolazi iz redova krivokletničke Mesićeve kadrovske križaljke, upravo onoga predsjednika RH koji je lažno svjedočio protiv hrvatskih generala u Hagu.

Državno odvjetništvo kao dio represivnog aparata Andreova režima, priprema primjenu zakonske regulative za sankcioniranje novinara koji istražuju kriminal lokalnih šerifa, župana, gradonačelnika, načelnika… Mladen Bajić, Dinko Cvitan, stari kadrovi KPJ, oni koji su procesuirali hrvatske časnike i danas provode naputke režimske vlasti, druga Andrea, a sve o trošku Hrvata i građana kao poreznih obveznika. Analizom režimskih biltena, urednika, kolumnista, ne možemo ne opaziti pisanje Goldštajna, Markovine i inih koji kontinuirano favoriziraju teme fašizma, Jasenovca, ustašluka, sve s ciljem prikazivanja moderne Tuđmanove Hrvatske kao tvorevine koja je nastala na fašističkim stečevinama, prejudicirajući i HOS, odnosno njihov pozdrav Za Dom spremni!, kao Tuđmanovu stečevinu.

Najnoviji spin HDZ-a, o zabrani mise na Bleiburgu, koju je inicirala biskupija Gurk-Klagenfurt, toliko je sramotna za HDZ, da se ne može opisati. Zanimljiv detalj za ne poznavatelje bankarskoga svijeta, upravo ta biskupija Gurk-Klagenfurt, bila je vlasnik Grawe osiguranja d.d., koji je bio većinski vlasnik HYPO banke d.d. Klagenfurt. Hrvatski narod u ratna, teška vremena dobio je veliku financijsku pomoć preko HYPO banke Klagenfurt, koja je preko noći od Soroševih medija prokazana kao kriminalna organizacija. Rušenjem Tuđmanove vlasti, provođenjem Detuđmanizacije, rušio se i bankarski sustav: Dubrovačka banka d.d., Glumina banka d.d…. rušenjem hrvatskih banaka, kao i njenih partnera, spriječen je investicijski ciklus dijaspore prema hrvatskoj domovini.

Komunisti su se izborili i apsolutno preuzeli vođenje demokratske Hrvatske. Za posljedicu Hrvati su masovno iseljavali i danas iseljavaju, napuštaju Domovinu Hrvatsku. DORH i MUP po naputku režimske vlasti odradili su i danas odrađuju prljavi posao, za predstavnike režimske vlasti. Na raspolaganju imaju neograničene novčane iznose iz proračuna, koje usmjeravaju preko partijskih ćelija. Transformacijom komunista u demokratske stranke, zadržane su metode, modeli, šprance rada. Obračun komunista u Lici: Milinovića i Plenkovića okončan je pat pozicijom. Medijski rat anketama izišao je na vidjelo, kao što izlazi na vidjelo kontinuirana represija prema istinskim Hrvatima, koji su se borili za hrvatsku državu. Primjer Karla Starčevića u Lici plijeni pozornost u borbi protiv režima Andrea Plenkovića. Medijska blokada, zastrašivanje puka Like, nije spriječio pravaše u izvanrednim pobjedama. Građani grada Gospića, dali su povjerenje pravašima Karla Starčevića 40%. HDZ je doživio debakl, a medijski ističu da su pobijedili, blokirajući nastupe pravaša na režimskoj televiziji koju plaćaju svi građani Hrvatske. Ugledni povjesničar na režimskoj televiziji ističe: Petokraka je neprihvatljiva kao i ustaško U. Suočavanje s nasljeđem totalitarnih režima prvorazredno je političko, etičko i pravno pitanje, kao i pitanje nacionalnog identiteta. Suočiti se s prošlošću prije svega znači izvući iz te prošlosti pouke za budućnost. Ugledni teolog ističe: Hrvatska javnost svjedok je izigravanja narodne volje. Hrvatska javnost svjedok je »izigravanja narodne volje« i u postupanju aktualnih državnih vlasti prema potpisima koje su za raspisivanje dvaju referenduma prikupile građanske inicijative »Narod odlučuje« i »Istina o istanbulskoj«. Taj nasilnički politički čin, formaliziran kroz glasove zastupnika koji su se odmetnuli od svojih birača koji su ih izabrali, izravno je štetan, jer onemogućava svaki pokušaj, jer ne može se unaprijed predvidjeti ishod referendum, hitno potrebne promjene upravljanja zemljom i neposredno priječi da »narod vrati vjeru u sebe i svoje mogućnosti«…navodi teolog.

Emigracija Hrvata za vrijema režima Andrea Plenkovića, koji guši slobodu medija, koji guši slobodu vjeroispovjesti, koja ugrožava temeljna ljudska prava… svakim danom povećava  broj Hrvata u stranim zemljama.

1 KOMENTAR

  1. Želio bih reći samo jedno: Kakav režim vlada u ovoj Državi, vidno je iz aktualnog slučaja vatrogasca gospodina Lučića: Gospodo, tog je čovjeka Država vojnim helihopterom prebacila na otok da gasi požar. Znamo kako je završio taj suludi potez. Čovjek je morao tužiti Državu da bi dobio nekakvu odštetu. I dobio ju je Sudskom presudom. Ali se Država, tj vrli DORH, žalio. Puno mu je to. Za opekotine, rane, kako taj mučenik izgleda i što je sve prošao. OK Država ima pravo na žalbu. I Država se sudi 12 godina s tim čovjekom. Jer mu ne da novce. I na sudu izgubi. Zbog svojeg nedavanja odštete koju je dosudio Sud RH, uzrokuje velike toškove te sada prvobitna odšteta nije više ta, već užasno veća. I sada pogledajte: Premijer jedne demokratske Države, mislim na g. Plenkovića, izađe na palestru i prvi javno u medijima kaže kako se g. Lučić treba dogovoriti s DORHom… Oko čega? Zar ne postoji presuda Suda, druga već, u korist oštećenog? Znači Vi gospodine Premijeru, ne poštujete Sudske presude? NE POŠTUJETE SUDSKE PRESUDE!!!! Gdje to gospodo draga ima?? U kojoj tvorevini, to ima… DORH-u nije briga za desetke optužnica protiv lokalnih šerifa, korumpiranih političara i sveopćeg kriminala koji razjeda Državu, ali ga je briga da se mučeniku koji je na državnom poslu izgubio sve da nekakva odšteta kojom bi mogao kupiti jedan polovan stan…. Gospodina Premijera nije briga za presude Sudova…. i eno ga još uvijek nam se smije u lice, svojom beskrajnom bahatošću, ciničnošću i drskošću i ne događa se ništa!!! Čovjeku dođe da g. Premijeru poželi isto što je proživio g. Lučić i da mu Država plati na isti način! Inshallah, g. Premijeru. Sramite se i stidite, sakrijte se u mišju rupu da Vas ne vidimo i ne čujemo. FUJ

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime