Da je politika čudna kategorija, a sve ovisi jesi li vlast ili oporba pa se sukladno toj činjenici odnosiš o istoj stvari. Jedina konstanta u tom pogledu je Vir bez podjela čiji vijećnici Jadranka Okreša i Frane Vučetić danas nisu sudjelovali u radu vijeća već su pisanim putem zatražili odgovore koje po dosadašnjoj praksi neće dobiti. Na potezu je aktualni predsjednik Općinskog vijeća Antonio Vučetić koji zasigurno ima veće ambicije do kojih treba doci na transparentan način

Kao i puno puta dosada, materijali za sjednicu dostavljeni su oporbenim vijećnicima dan ili dva prije samog održavanja umjesto minimalnih pet dana. Stoga su Jadranka Okreša i Frane Vučetić pisanim putem zatražili odgodu današnje sjednice Općinskog vijeća kako bi ista bila u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima. Također su pisanim putem uputili i vijećnička pitanja koja možete pročitati na fotografijama ispod.

Današnju sjednicu Općinskog vijeća Općine Vir bojkotirala je i SDP-ova vijećnica, sada oporbena Marinela Vištica Ćepulo koja je prethodno medijima uputila i priopćenje u kojem virske vlasti proziva za despotsko vladanje i bezakonje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime