Jedan zadarski portal ovih dana uskoro bi trebao dobiti nove vlasnike

0

Prema svemu sudeći, nova previranja na ionako zgusnutoj zadarskoj medijskoj sceni mogla bi ovih dana kulminirati instalacijom jedne potpuno nove ujedinjene formacije medijsko-političke grupacije koja, kako doznajemo, ima ozbiljan plan preuzeti poslovanje jednog utjecajnog zadarskog portala koji je nekoć žario i palio gradom, a preko kojega su se pojedini političari etablirali u gradske ili županijske vijećnike.

Iako u ovom trenutku ne možemo govoriti o kojem portalu i ljudima iz javnog života se radi, doznajemo da su pregovori u poodmakloj fazi, kao i to da bi se ovih dana cijela stvar trebala pravno realizirati. Prema dostupnim informacijama, za glavnog urednika bio bi postavljen novinar s dugogodišnjim iskustvom u istraživačkom novinarstvu, a planira se i “prebjeg” jedne poznate zadarske novinarke Zadarskog lista. Management i savjetovanje vodio bi jedan bivši zadarski gradski vijećnik, HDZ-ovac, dok bi ostalu logistiku pružale dvije najisturenije osobe zadarske oporbe. U projektu će navodno sudjelovati i nekoliko eminentnih zadarskih poduzetnika, formalno ili ne, još uvijek nije poznato. Sve u svemu, bit će zanimljivo pratiti što će se ovih dana događati na zadarskoj medijskoj sceni.

1 KOMENTAR

  1. Zastavnik Znekić je sa Bajilom i ekipom u talu oko preslagivanja i pretrčavanja Zastavnika od Kalmete prema novim šefovima gradskog i županijskog odbora.Vidi Zastavnik da su zapuhali novi vjetrovi u Zadru i da treba se priklonuti novim političkim šefovima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime