Josip Klišmanić bit će novi direktor Zračne luke Zadar

0

Nakon viešmjesečne trakakvice o izboru novog direktora Zračne luke Zadar, portal Megamedia ekskluzivno doznaje kako će uskoro tu dužnost preuzeti Josip Klišmanić.

Aktualni direktor FINA-ine podružnice u Zadru Josip Klišmanić javio se na natječaj za novog direktora Zračne luke Zadar, a uz njega na to radno mjesto aplicirala je i v.d. direktorica Irena Ćosić te još tri kandidata.
HDZ-ovci su na posljednjoj sjednici skupštine Zračne luke Zadar uspjeli nadglasati predstavnika Vlade i izbrisati uvjet da budući direktor tako važne tvrtke mora imati pet godina radnog iskustva u zrakopolovnoj djelatnosti. Poznavatelji prilika tvrde da je to bio glavni preduvjet da se osigura direktorsko mjesto za Josipa Klišmanića koji doista nema ni dana radnog iskustva u zrakpolovnoj djelatnosti. Neki bi to nazvali namještaljkom, neki uhljebljivanjem, no kako god to nazivali, Josip Klišmanić bit će prvi direktor jedne zračne luke u Hrvatskoj, a da o avionima i sličnim poslovima ne zna ništa više od prosječnog građanina…

1 KOMENTAR

  1. Umirovljeni sudac Antun Klišmanić pun je ponosa jer je njegov sin Josip Klišmanić imenovan direktorom Zračne luke Zadar 28. rujna 2017. Eto, Republika Hrvatska bilja je i ostala titoističkom dačom, dáćom i dâćom.
    The Party rules forever!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime