Jure Brkan odlučio: Sat parkiranja na Marineti – 20 kuna!

0

Bez velike medijske pompe gradonačelnik Makarske Jure Brkan donio je odluku o novim cijenama parkiranja kojima će mnogi ostati neugodno iznenađeni

Odluka je objavljena u posljednjem Glasniku Grada Makarske od 5.ožujka 2018. kojom usluge parkiranja poskupljuju i preko 300%!
Tako će sat parkiranja na Marineti i čitavoj 1.zoni u vremenu od 1.lipnja do 30.rujna stajati 20 kuna, a vrijeme naplate je od 6 ujutro do ponoći. U 2. zoni će sat parkiranja u tom periodu koštati 15 kuna,a u trećoj 10 kuna.
U zimskom periodu, od 1.listopada do 31.svibnja, cijene sata parkiranja u prvoj, drugoj i trećoj zoni bit će 7, 5 i 3 kune.
Na povlaštenu mjesečnu kartu u 1. zoni od 260,00 kuna imat će pravo umirovljenici, HRVI i dragovoljni davatelji krvi, no svejedno neće smjeti parkirati svoja vozila u 1. crvenoj zoni tijekom srpnja i kolovoza.
Privatni iznajmljivači će od sada plaćati mjesečnu kartu 1.500,00 kuna umjesto dosadašnjih 450,00 kuna što je predstavlja poskupljenje veće od 300%!
Ova poskupljenja najviše će na svom džepu osjetiti upravo Makarani čija vozila ionako čine 80-90 posto svih ukupno parkiranih vozila na Marineti i u ostatku 1.zone…

1 KOMENTAR

  1. Jeben mu mater i njemu i caci mu Kiši. Smecu iz Olova i svu famiju Buljana.
    I svin HDZ ovcima koji su in dali glas. Ajde gubo odakle si dosla. I svin glupavin vlajima koji su glasali za te majmune.
    A onin ercegovcima sta su po 500 kn uzimali za glas za te. I njih nabijen na k…c

  2. Nek tako vam i triba gubo vlaško ercegovačka uncuti gladni ste bili koncesija. Dabogda vam i javna površina išla 300% i sve ostalo. Jer gubu neradnike triba naranit!

  3. Prva crvena zona ste vi gamad u HDZ-u i SDP-u,svi proizasli iz Partijskih strukturaunuci ,partizanskih krvnika i hercegovackih jugoslavena.

  4. Treba je stavit 100 kuna…. koliko god bio parking, nikad nema mista za parkirat! Znači da svit ima love i plaća komod! Udari brale, kojih 20 kuna pa bit će sve krcato ka i do sada! 100 kuna treba stavit!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime