Napadač na ratnog vojnog invalida Joško Cvitanović ugasio bi portal Megamedia?!

0

Gotovo tjedan dana nakon kukavičkog napada na ratnog vojnog invalida Damira Beroša u kojem su sudjelovali Jure Brkan, istaknuti makarski HDZ-ovac i zamjenik direktora Turističke zajednice grada Makarske i Joško Cvitanović, ne smiruju se strasti.

Gotovo da nema Makarana koji nije osudio slučaj premlaćivanja Damira Beroša u pola bijelog dana na makarskom Dugišu. Javili su nam se i Joško Cvitanović te njegova supruga ujedno sestra Jure Brkana Ana Cvitanović. Smeta im, kažu, što se piše o njima, na sve načine pokušavaju kukavički čin napada na Beroša prikazati kao nešto što je bilo neophodno i pravedno. Joško Cvitanović uporno kontaktira s novinarima portala Megamedia s ciljem da se svi članci vezani uz ovaj sramotni čin  premlaćivanja uklone, a jučer se i zaprijetio nekakvim institucijama?!
Koliko je uporan u svom naumu da zaustavi pisanje Megamedie govori i podatak da je putem svog facebook profila kontaktirao nekolicinu svojih poznanika, ujedno i poznanika novinara s portala Megamedia podgovarajući ih da prijave korisnički račun jednog od novinara. Naravno, njegovi facebook prijatelji odmah su nas izvijestili o tome, no ipak nas je Facebook isključio na 24 sata provjeravajući lažne navode Joška Cvitanovića i nekolicine njegovih prijatelja.
Da je Joško Cvitanović uložio pola energije u eventualnu ispriku Damiru Berošu ili makarskoj javnosti koja je zgrožena njegovim postupkom kao i postupkom Jure Brkana, sigurno bi postigao nekakv pozitivan efekt. Ovako u nastojanjima da zaustavi glas istine bijednim pokušajima ugrožavanja slobode medija, makarskoj javnosti je dodatno smiješan.

1 KOMENTAR

 1. A ŠTA RECI VEC DA SU JADNI DA NEMOGU BIT JADNIJI,,GAMAD ANTIHRVATSKA JUGOKOMUNISTICKA TJ.SMRADOVI hdz-ova KADRA KOJI MRZI SVE STA JE HRVATSKO …

 2. Svaka čast MEGA MEDIA, još i prijete, a zašto ZNA SE, jer su se godinama služili svim i svačim. Brkani-Cvitanović i ini bi najradje ukinuli MEGA MEDIJU, to bi sigurno modli učiniti, da ih financira Turistička zajednica Makarska, koji drpaju iz takujina građana, a sve sabrano trpaju sebi. Naprid MEGA MEDIA.

 3. Škiljo, pokrij se ušima. Neko drugi ne bi izlazio iz kuće misec dana a ti se pritiš. A već si evidentirani nasilnik. Nekog krivo pogledaš ubuduće i ideš iza rešetaka

 4. Ma koji invalid dom.rata taj je invalid od rođenja redikul grada ma koji su to makarani osudili izmišljeni napad to su opet same laži ovog portala kojeg treba hitno zabraniti radi sijanja mržnje među hrvatskim pukom

 5. Makarska post
  Poštovani
  Prije svega ispričavamo se zbog evidentnog propusta. Iskoristivši mogućnost pristupa, kao suradnik (novinar/kolumnist), uređivačkom prostoru medija sporni podatak kroz formu komentara propustio je g. Zdenko Lučić. Ćim je to uočeno komentar je uklonjen, a g Lučiću onemogućen daljnji pristup, te do daljnjega suspendirana suradnja. Nadalje, kako se ubuduće takve stvari ne bi događale, portal će uskratiti mogućnost komentiranja od strane korisnika skrivenog identiteta (lažna imena, nadimci, fiktivne mail adrese i sl.), što je u posljednje vrijeme ionako uveliko prešlo granicu dobrog ukusa i srozalo komunikaciju na razinu “ulice “. Još jednom se ispričavamo uz napomenu da je odgovornost isključivo na g Lučiću.
  Pozdrav

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime