Lice godine je Sarah Puškaš, The Best Model je Barbara Furko

0

U petak je u Hugos lounge Baru na zagrebačkom Jarunu održan izbor Lice godine Zagreb i The Best Model Zagreb, kao priprema za završni izbor za Hrvatsku, koji se svake godine održava u Splitu

Organizatorica izbora je, Mara Bergam iz Dubrovnika, novinarka Mreže tv, ujedno i Lice Godine Miss fotogeničnosti 2017.

Od 2000., u Hrvatskoj se održava izbor za Lice godine, te izbor The Best Model Hrvatska. Ovaj je izbor ponešto drugačiji od ostalih sličnih licenci, prvenstveno po tome što u dvije kategorije ravnopravno sudjeluju mladići i djevojke, odnosno bira se muški i ženski Best Model. Što se tiče izbora Lice godine, prvenstveno je namijenjen djevojkama ispod 170 cm visine, što daje šanse lijepim, ali nižim djevojkama da ravnopravno sudjeluju u jednom izboru ljepote.

U svakoj se kategoriji natjecalo po šest djevojaka, odnosno mladića, a biralo se Miss/tera fotogeničnosti, Miss/tera i dvoje pratilaca / pratilja u sve tri kategorije. Svaka kategorija imala je po tri izlaska, a natjecatelji i natjecateljice toplo su pozdravljani od publike pri svakom izlasku. U pauzama među izlascima publiku su zabavljali splitska pjevačica Bella, koja je uz neke ranije hitove predstavila i svoje ‘Luđake’, Gabrijela Marjanović (Miss sa izbora 2009.), reperica i boksačica sa svojim hitom ‘Neodoljiva’, te atraktivan plesni par, jedan od natjecatelja sa svojom djevojkom, koji su privukli pažnju artističkom plesnom točkom.

U stručnom žiriju su sjedili i dečki iz grupe Pravila igre, Goran Belošević i Ivan Penezić, Kostadinka Velkovska, Ivana Vida te Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Natjecatelji/ce su postigli sljedeće rezultate:

The Best Model u muškoj konkurenciji:

Pobjednik Luka Pereža

Prvi pratitelj Josip Vunduk

Drugi pratitelj Robert Pavic

Fotogeničnost Kristijan Musić

The Best Model u ženskoj konkurenciji:

Pobjednica Barbara Furko

Prva pratilja Petra Tušak

Druga pratilja Michelle Korenić

Fotogeničnost Petra Jurasović

Lice Godine:

Pobjednica Sarah Puškaš

Prva pratilja Natali Lauc

Druga pratilja Paula Obajdin

Fotogeničnost Ivana Kljajić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime