Marko Bilobrk je novi-stari načelnik Policijske postaje Sinj

0

Kao što smo i prthodno najavili, Marko Bilobrk dobio je povjerenje svojih nadređenih da i narednih pet godina vodi Policijsku postaju Sinj

Bilobrku je to drugi mandat, a osim njega na to mjesto natjecala su se još dva kandidata.

1 KOMENTAR

  1. DA STE DOBILI TO MISTO OPET IDASE MENI OVO RADI U GRADU STO SU MI NAPRAVILI ITI SA KIME STE U FOTELJAMA IKOGA CUVATE ZA SVOJE FOTELJE OVO NECE DA NAPRAVE MI VEGO ME OBOLE DAJA U OVAKVIM UVJETIMA ZIVIM U VLAGI I DA MI JE SAD PITANJE BUBREGA JEDNOG OCE LIMI GA SPASITI PA TO DAJA DOCEKAM U GRADU OD TIH POLITICARA NITI SUMI STA DSLI NI NAPRSVILI NI DOTRSLI DRVA ZA ZIMU NI DALI ZA DR MI ONI MERCEDESE ZARADILI AJA OD NJIZI BOLESTI INEREDA ETO KAKO SVI RADITE IZA KOGA.

  2. OD MENE STE OCJENU DOBILI ZA MANDAT 0.JER STE NAPRAVILI 0.ZA OVO ODE SLIKU ZA TE POLITICARE I VAS DASE TO MENI NAPRAVILO OD TI IDASAM TESKO OBOLILA OD TIH ISAD JA ISPASTAM TO ANE VI IONI SVIMA OD PLACE TRIBA ODUZET I VAMA INJIMA KOJE CUVATE POLITICARE SAD MIJE I DRUGI BUBREG STRADA U CEMU JA LEZIM VLAGI A VI SVI UTOPLOME I PLACU ETO KAKO SVE RADITE SVI VI U FOTELJAMA IZA KOGA POLITICARE ANE LJUDE KOJI OBOLU OD VAS MOZE TESE STIDITI SVIH DASU TO HRVATI I KRCANI.KAKVI .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime