Marko Ožić Bebek: Gradonačelnik Bilić stalno za svoje propuste krivi druge

0

Sinoćnja emisija „Provjereno“ u kojoj je emitiran prilog o korupciji, falsificiranju i nezakonitim otkazima bivšim komunalnim redarima Peri Gazilju i Zdenku Rosi uzdrmala je Makarsku.

Gotovo da nema osobe u Makarskoj koja nije gledala televizijski prilog. Na upit novinarke Nova TV Danke Derifaj kako objašnjava prekršajni nalog na iznos od 5 tisuća kuna  na kojem piše „stornirati po nalogu zamjenice“, gradonačelnik Tonći Bilić nije želio posebno komentirati no dobacio je kako se tako možda radilo za vrijeme bivšeg makarskog vodstva aludirajući na HDZ-ovu vlast i bivšeg gradonačelnika Marka Ožića Bebeka. Vidjevši prilog i čuvši što je Tonći Bilić kazao u kameru Nova TV, Marko Ožić Bebek se, priznao nam je, prvo začudio, a onda se smijao dobre tri minute.
– Tonći Bilić stalno proziva, pa je tako pravdajući nezakonitu sistematizaciju zbog ignoriranja sindikata prozvao i mene da se ni ja nisam savjetovao sa sindikatima oko bitnih odluka! Neupućen i blažen u neznanju Bilić pojma nema da u vrijeme mog mandata u Gradu Makarskoj nije ni bilo sindikata. Bilić sve radi sam i stalno se uvaljuje u probleme, a onda krivi druge, kazao nam je Marko Ožić Bebek, bivši gradonačelnik i prvi čovjek makarskog HDZ-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime