Najboljim makarskim sportašima u gradskoj vijećnici uručena priznanja

0

Najboljim makarskim sportašima Anđeli Stanić, Juri Drlji i Iri Antei Kelemović danas su u gradskoj vijećnici uručena priznanja i prigodni pokloni.

Anđela Stanić i Jure Drlje, dvoje nacionalno poznatih sportaša iz kickboxing kluba Mawashi te Ira Antea Kelemović iz Atletskog kluba Sv. Marko došli su u pratnji svojih trenera, a njihov domaćin bio je Miroslav Družianić, zamjenik makarskog gradonačelnika.

Ira Antea Klemenić
Ira Antea Kelemović

Podsjećamo, Anđela Stanić je pomela konkurenciju na Prvenstvu Hrvatske, Europe, Svjetskom prvenstvu i Svjetskom kupu, Jure Drlje je također osvojio sva zlata koja je u ovoj godini mogao osvojiti, a  Ira Ante Klemenić je kao mlada atletičarka također pokazala zavidne sportske rezultate.
Nazočnima se obratio i Pero Gazilj, trener ickboxing kluba Mawashi koji je istaknuo kako je izostala adekvatna financijska podrška Grada Makarske iako je riječ o vrhunskom klubu sa vrhunskim borcima. Zamjerio je i Gradu Makarskoj, ali i Zajednici sportskih udruga kazavši kako novo vodstvo Zajednice pokušava promijeniti pravilnik te izjednačiti županijskog prvaka sa svjetskim, odnosno da im se rezultat boduje jednako te da se na taj način omalovažavaju rezultati koji su jedino mjerilo vrhunskog sportaša.uspjesni

1 KOMENTAR

  1. Čestitam svim favoritim, njihovim roditeljima, posebno nihovom treneru Peri Gazilju.
    Žalosno je da gradonačelnik Makarske, Tonči Bilić nijje prisustvovao ovom svečanom činu, ZNA SE i zašto. Nije mu lako njega više srbi promjena prostornog plana Moča. Sad on broji:” ABRA KADABRA PRETVORI MOČU IZ ZELENE ZONE U STAMBENU”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime