Očistimo luku Sumartin od smeća!

0

Coca-Cola Hrvatska poziva sve zainteresirane na akciju čišćenja luke Sumartin na otoku Braču koja će se održati u srijedu 3. listopada 2018. u 10 sati 

Akcija u kojoj će se čistiti podmorje i plaža okupit će mjesne volontere i ronioce uz potporu Turističke zajednice općine Selca i općine Selca kako bi se podigla svijest o važnosti odgovornoga društvenog ponašanja i jačanja ekološke svijesti među građanima, posebno među najmlađima.

Luka Sumartin tijekom ljetnih je mjeseci opterećena brojnim uplovljavanjima trajekata, brodova i jedrilica koji sa sobom donose i veću količinu otpada, a u akciji čišćenja želi se prikupiti taj otpad koji ugrožava morski svijet i narušava ljepotu Jadrana.

Akcija čišćenja dio je društvenoodgovornoga projekta Od izvora do mora, koji provodi Coca-Cola u Hrvatskoj. Projekt je usmjeren na čuvanje područja uz hrvatske vode – područja uz rijeke i jezera te obale Jadranskoga mora. U suradnji s nevladinim udrugama i institucijama potiču se i podržavaju akcije čišćenja obale te se podiže svijest građana o važnosti odgovornoga odlaganja ambalaže i čuvanja okoliša.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime