Raspored zaprašivanja komaraca u zadarskim četvrtima od danas do 20.lipnja

0

Dezinsekcija d.o.o. Rijeka obavještava građane Zadra kako od danas počinju sa zaprašivanjem komaraca, a za lipanj vrijedi ovaj raspored po gradskim kvartovima: 16. i 17. lipanj od 3 do 6 sati MO Arbanasi, MO Poluotok, MO Višnjik, MO Voštarnica, MO Plovanija. Navečer 16. i 17. lipnja od 21 do 24 sata na redu za zaprašivanje komaraca su MO Maslina i MO Vidikovac, 17. i 18. lipnja od 3 do 6 sati MO Brodarica i MO Puntamika.

Od 21 do 24 sata također 17. i 18. lipnja na redu su MO Bokanjac, MO Novi Bokanjac i MO Stanovi.
Dan poslije 18. te 19. lipnja od 3 do 6 sati Dezinsekcija će biti u akciji u MO Kožino i MO Petrčane, a od 21 do 24 sata istog dana MO Crno, MO Crvene kuće, MO Dračevac, MO Gaženica i MO Ploče.
Od 3 do 6 sati 19. i 20. lipnja zaprašivat će se protiv komaraca MO Diklo, a navečer od 22 do 24 sata ujutro MO Bili brig.
Prvo zaprašivanje protiv komaraca započelo je jučer, 15. lipnja, a prvi kvartovi koji su tretirani su MO Jazine, MO Jazine II, MO Ričine i MO Smiljevac.
S obzirom na situaciju u gradu, te zbog kvalitetnijeg učinka kompletni tretman kopnenog djela gradskih površina obavljat će se s dvije ekipe.
Tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i rujna jednom mjesečno obavljat će se zaprašivanje protiv komaraca po gradskim kvartovima. Razdoblje između dva osnovna tretmana kontinuirano će se pokrivati interventnim tretiranjem prema pozivu Zavoda za javno zdravstvo, Gradske uprave i ostalih ovlaštenih osoba. Grad Zadar ima ugovor s tvrtkom Dezinsekcija Rijeka koja radi sustavnu preventivnu dezinsekciju i deratizaciju, koji iznosi milijun i 39 tisuća kuna, a koji je važeći do 2017. godine. (Zadarski list)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime