RISE UP festival urbane kulture i ekstremnih sportova

0

U organizaciji udruge Zdanje, u Zadru, u starom kazalištu lutaka, od 25. do 27. lipnja održat će se RISE UP festival urbane kulture i ekstremnih sportova. Na tri pozornice kroz tri dana nastupiti će brojni izvođači iz Hrvatske i inozemstva.

Uz ovogodišnje headlinere festivala: ĐUBRIVO, KREŠO I ŽUVI i KRANKŠVESTER nastupaju: Stepped Out, Acetic, Crasso De Odio, Eclipse Of Time, Scarlet notes, Das rage, Nulapark, La volpe, Shelter team, Kvaka 47, Cha jah ton, MR. D., Ispod zemlje, Hysteria, Mc Zmija, Neurodnjaci, Druid, Bubin dub, Dj Enero, Efektaselekta, Dj Shakal Von Njoč, Shegrt i brojni drugi… U četvrtak 25. lipnja na prostoru skate parka “Menza” održati će se natjecanje u ekstremnim sportovima.
Pretprodaja ulaznica: IGROW SHOP, Stomorica 2 (Varoš)
Cijena ulaznice do 20.06. iznosi 80kn za dva dana (petak i subota) i 50 kn za jedan dan (petak ili subota). Od 20.06. cijena ulaznice iznositi će 100 kn za dva dana (petak i subota) i 70 kn za jedan dan (petak ili subota). Ulaznice je moguće naručiti i na festivalskim stranicama: www.riseup-festival.com

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime