U Zadru razbijen lanac prostitucije: dolijale prostitutke i naoružani svodnik!

0

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjom hrvatskom državljankom  koju se osnovano sumnjiči da je počinila kazneno djelo protiv spolne slobode, Prostitucija iz čl. 157 st.1. Kaznenog zakona

Sumnjiči se da je s ciljem ostvarivanja protupravne imovinske koristi, u večernjim satima dana 25. rujna ove godine  organizirala i dogovorila pružanje seksualnih usluga na plovilu klijenata na zadarskom području,  za novčani iznos od 8.000,00 kuna, podvodeći 30-godišnju hrvatsku državljanku.

Naime, ista je kao voditeljica noćnog kluba u Zadru s gostima kluba ugovorila pružanje seksualnih usluga podvodeći zaposlenicu kluba koja je bila zaposlena kao plesačica.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga Suca istrage Županijskog suda u Zadru, izvršena je pretraga noćnog kluba te stambenog prostora kojega koriste. Tom prilikom zatečen je 29-godišnji hrvatski državljanin kod kojeg je u  kući u kojoj stanovao zajedno sa ženskim osobama pronađen pištolj kalibra 7,62 milimetra s streljivom te manja količina hašiša.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, ženska osoba u dobi od 22 godine sinoć je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Prostitucija privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je protiv 30-godišnjakinje podnesen optužni prijedlog zbog Odavanja prostituciji, a protiv 29-godišnjaka podnesen je optužni prijedlozi zbog Neovlaštenog posjedovanja droge i oružja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime