Velika pljačka u Makarskoj: Robert Marinović ostao bez 150 tisuća eura!

0

Iz stana poznatog makarskog poduzetnika Roberta Marinovića na Požarima, lopovi su odnijeli 150 tisuća eura, ekskluzivno doznaje portal Megamedia!

Prema riječima očevidaca, par dana prije, susjedi Roberta Marinovića zvanog Robo, kupili su nove ljestve namijenjene berbi maslina te su ih ostavili u svom dvorištu. Prekjučer su zamijetili da nema ljestvi koje su ostavili u dvorištu, a onda su vidjeli svoje ljestve na balkonu Roberta Marinovića i otvorena vrata. Nazvali su ga, no on  im je rekao da se trenutno nalazi u Njemačkoj i čudio se kako su vrata otvorena jer je, kako kaže, sve zatvorio. Pozvana je policija koja utvrđuje okolnosti pljačke. Robert Marinović je inače poslovni partner obitelji državne odvjetnice Biljane Puharić i zajedno vode diskoteku Deep u Makarskoj. Pokušali smo doći i do izjave Roberta Marinovića, no do objave članka, nije bio dostupan na mobitelu.

1 KOMENTAR

  1. Porijeklo novca bi mogli stražiti Biljana Puharić i Mladen Bajić.U disku Deep godišnje se opere 1 mil eura, zato Puharići danas imaju vile bazene, plaže.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime