Gradonačelnik Makarske Zoran Paunović dobio je 20,65% glasova na jučerašnjim unutarstranačkim izborima za predsjednika SDP-a

Siniša Hajdaš Dončić dobio je najviše glasova, 48,78%, tako da će iduće subote ova dvojica kandidata okušati snage u drugom izbornom krugu. Mirando Mrsić i Mladen Kešer nisu osvojili dovoljan broj glasova, a nakon objave rezultata, izjavili su da njihova podrška ide Paunoviću. Jedina kandidatkinja Sanja Major također nije osvojila dovoljan broj glasova. – Ovom bih prilikom htio zahvaliti svima koji su mi dali glas. Osjećam se kao Goran Ivanišević 2001. godine kada je osvojio Wimbledon na pozivnicu, jer je isto tako meni bila onemogućena kandidatura. Međutim žalbom sam uspio ući među kandidate. I evo, ovo je zapravo dokaz da jako veliki broj ljudi želi promjene u SDP-u. U drugom krugu je sve otvoreno, kazao je Paunović nakon svršetka prvog izbornog ciklusa.

1 KOMENTAR

  1. Dobro je .Važno da je ušao u kolovoz.A još je važnije sačuvati zdravu slezenu.Ako Paunović pobjedi i postane šef SDP može poslje ići u Kuću cvića na koncert Električnog Orgazma.Ovi put nesmi zaboravit čizme.Jer ga poručnik tamo.neče pustit zbog pukovnika Cvetkovića.Jer Karaula je Iblerov Trg.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime