Već smo bili zabrinuti koliko dugo nije uhićen niti jedan član „kriminalne organizacije“. Sada je USKOK uhitio Josipa Škorića (donedavni predsjednik Uprave Hrvatskih cesta), njegovog bratića Zorana Škorića (predsjednik Uprave Osijek Koteksa) i Sandu Bajtl (direktorica tvrtke Structivo d.o.o. iz Osijeka)

Piše: NE SMIMO REĆI!

Još ne govori što je sa bivšim predsjednikom splitskog HDZ-a Petrom Škorićem koji je nakon povlačenja sa tog mjesta postao ravnatelj Županijske uprave za ceste u Splitsko- dalmatinskoj županiji? Ovim Škorićima Hrvatske ceste dođu kao obiteljska firma. Koliko tih Škorića ima? Bilo je spornih poslova, mijenjanja natječaja, mita, besplatnih građevinskih radova, auti… Klasični pristup „kriminalne organizacije“. Oni misle da je ok da dio novca ide njima. Za njih to nije kriminal, nego nešto što svi članovi „kriminalne organizacije“ rade.

Uhićeni visokorangirani član „kriminalne organizacije“  bivši šef Cesta Josip Škorić primao je 4.889 eura plaće. Ima pet stanova, kuću… Samo pet stanova i koja kuća. Hrvat, katolik, domoljub… Primjer življenja po božjim zapovijedima, imamo rvatsku!!! Čovjek je vrijedno radio, a ovi ljubomorni iz opozicije mu sad pakiraju.🤔

Nije problem što voli novac i stanove, problem je što takvi likovi uspiju zato jer su članovi „kriminalne organizacije“. Oni su pravo lice morala i ponašanja stranke. Biti u „kriminalnoj organizaciji“ znači da si grabežljiva lopina koja ne radi u interesu naroda i građana. On samo  vidi novac/korist ili nekretnine koje može ugrabiti za osobnu korist. Svi članovi „kriminalne organizacije“  “brinu” gdje ima nešto zabadava, uzeti na račun države ili izbjeći plaćanje poreza.

Josip Škorić je prije mjesec dana dao ostavku na unosnu i isplativu funkciju – netko od njegovih iz institucija mu je dojavio kako postoji prijava. Ostao je u firmi da uništi i spali ono što treba spaliti. Imali su svi dovoljno vremena za čišćenje. Kakva je uloga u ovome onog što muze bika?!

Na slikama se može vidjeti Josip Škorić omiljeni član „kriminalne organizacije“ kako srdačno i prisno razgovara sa Plen Ki-munom, ministrom što muze bika i svim ostalim vodećim likovima „kriminalne organizacije“… I ministar Šima (od Novice) Erlić se rado slikao sa omiljenim članom „kriminalne organizacije“.

Koliko ovakvih ima, kojima NITKO NIKADA NEĆE izvršiti provjeru porijekla imovine, naplatiti kazne i poreze te oduzeti UKRADENO?! Koliko je „stoka sitnog zuba“ kazni platila kazni za beznačajne prijestupe bilo koje vrste?  Pažljivo poslušajte i pogledajte facu VELIKOG LAŽOVA, kada vam slijedeći put bude pričao o uspjesima i pravnoj državi, podizanju mirovina, ukidanju poreza, gradnji vrtića, staračkih domova, bolnica…. Možda vam tada dođe iz guzice u glavu! Zamislite kako netko može u svom radnom vijeku “zaraditi” toliko stanova, kuća, terena????

Najbitnije im je bilo što prije ukinuti Zakon o porijeklu imovine… Onda je odjednom nekima krenulo… Kako to? Baš čudno…Porijeklo imovine mafijo, a ne porez na nekretnine!!!  Za povratiti, porez na ku***, treba nama žurno ZAKON O PORJEKLU IMOVINE!!!

Ovo je samo predstava, mazanje očiju narodu, evo kao mi uhićujemo naše, borimo se protiv korupcije… Sad malo povlačenja po medijima, a onda zajedno sa plijenom u ropotarnicu povijesti. Sutra će biti… Pušten da se brani sa slobode.. . Prekosutra to više neće nitko spominjati… I tako će ološ „kriminalne organizacije“ sretno i veselo živjeti sve do …Sudnjega dana…?! “Ujeo vuk magare”. Pa to je jasno, sve će to otići brzo u zaborav a dotična gospoda dobiti pozicije negdje drugo. Sportski ribolov…ulovi, poslikaj, pusti!

Hrvatske ceste, Hrvatske autoceste, Hrvatske šume, Hrvatske vode, Hrvatska pošta, Hrvatske željeznice, Hrvatska Elektroprivreda, Croatia Airlines, Jadrolinija…Sve firme, institucije sa prefiksom “Hrvatske”.  Sve je to zlo koje samo gleda svoju mješinu, krade, laže, krade opet, i još krade, sramotna država lopina, lažova, lopova, ajduka, matana i prosjaka i sinova… sramotna država ako se to može zvati državom. Pročešljajte, istražite… našlo bi se više rupa od svih sireva Švicarske, više nestalog novca nego u svim trezorima te iste Švicarske.

Ministar Medved (inače veliki govornik, skoro kao pokojni Vlado Gotovac) koji je komunikacijske vještine stekao na Veleučilištu Baltazar kaže:“kriminalštine su se događale prije, događaju sada i ubuduće će…” Zna on što govori, pozna svoje stranačke kolege!

Korupcija i lopovluk u punom cvatu, sada će  Ćipe, Stevo Culej, Đakić i hrvatski branitelji s plinskim bocama doći ispred Ministarstva prometa… 

Veliki Vođa Plen Ki-mun kaže da se u HR nikad nije živjelo bolje. Istina, ovo se odnosi na članove HDZ-a.  Ima li koji visokopozicionirani HDZ-ovac a da je siromah, dakle da radi za narod, a ne da trpa narodni novac u svoj džep?! Kada će ona HDZ-ova parola zaživjeti: „Hrvatski novac u hrvatskoj lisnici…“ Više od 30 godina imamo: Hrvatski novac u HDZ -ovoj lisnici. Toliko osuđenih i optuženih hadezeovaca za mito i korupciju…. Krupna riba grabi, a sitna riba glasanjem to odobrava. Čudan neki narod.

Živila „kriminalna organizacija“, glasujte i dalje za njih…

Veliki Vođa Plen Ki-mun kaže: „za vrijeme SDP-a nam je kreditni rejting bio u smeću“ – ISTINA, nažalost sada nam je smeće na vlasti – ZNA SE!!!.

I onda se čudimo da stoljećima nismo imali svoju državu?! Austrija je bila najbolja država u kojoj smo bili. Ustani Franjo, Franjo Josipe i vrati nam monarhiju da se vratimo civilizaciji!

Na skupu u hotelu Kolovare ministar Šima (od Novice) Erlić je govorio o tome kako Dalmacija može biti predvodnik pametnog turizma u Europi.  Pogled pametnog sa slike sve govori i sve objašnjava… Jasno što je pametno ulaganje i pametni turizam određuje dakako „kriminalna organizacija“  i njeni nazovi političari i stručnjaci.

Inače Zadarska županija u suradnji sa lokalnim LAG-ovima, 11. travnja 2024. godine organizirala konferenciju pod nazivom „Konferencija Pametna sela 2024. Zadarska županija” . Puno je toga tamo „pametno“ rečeno, a nakon toga i napravljeno. U Zadru su predstavljene i prve pametne govornice u Hrvatskoj. Ovim projektom Zadar se u skladu s trendom razvoja pametnih gradova svrstava među svjetske gradove poput New Yorka Londona. 

Kad „kriminalna organizacija“ govori o pametnom najbolje je reći dosta je pameti, dajte nešto nepametno, možda je to bolja opcija. Vidjeli smo kako je prošao Pametni parking i pametni promet.  Da bi proveli nešto pametno treba nam pametno i stručno osoblje koje nam je na žalost, upravo zbog koruptivne politike „kriminalne organizacije“ pobjeglo iz Hrvatske.

Inače ministar Šima (od Novice) Erlić nastavio je Kokolindinu rutinu. Ekipa (dotični ministar, župan sa svojom svitom i koji pridodani ministar i/ili državni tajnik) kruže po županiji od općine do općine, od grada do grada.Općina je u županiji 28, a gradova 6 i svaki ima svoj dan. Desetog su u Benkovcu. Red janjetine, red ribe. To se zove Pametni turizam!

Pozitivna pojava turizma je što je obiteljski kafić ministra metastazira oko Kolone i oduzima građanima javni prostor.

Bivši HDZ-ov zastupnik, general Ljubo Ćesić Rojs nedavno je izjavio: „ …ukrali bi Bogu nogu“!

Ili si pošten čovjek ili član „kriminalne organizacije“ trećeg nema u ovoj slučajnoj državici gdje je odgovornost nepoznanica.

Pošteni član „kriminalne organizacije“ je kao Yeti. Priča se da postoji, ali ga još nitko nije vidio.

Hrvatska Laku noć!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime