Revoltirani zadnjim događanjima u klubu HNK Zadar i kupovinom luksuznog Mercedesa moramo dignuti glas i kazati kako je grabež i katastrofalno trošenje našeg, odnosno novca svih poreznih obveznika od strane vladajućeg HDZ-a u Zadru dosegla nepodnošljivu razinu, piše MOST-ovac Duje Stanišić čije priopćenje objavljujemo u cijelosti

Nakon što je NK Zadar pod vodstvom Rena Sinovčića sve do propasti kluba iz proračuna grada Zadra uprihodio puste milijune a da mi građani nismo znali gdje se troše, ta lijepa tradicija prikladna 21. stoljeću i uzusima Europske unije se evo nastavlja.

I kad su iz kluba NK Zadar pod vodstvom Svetka Ćustića 2019. godine tražili od grada Zadra 240.000 kuna za natkrivanje dijela istočne tribine kako bi mogli dobiti licencu za ulazak u drugu ligu iz grada su im kazali kako je to previše unatoč tome što je tadašnja garnitura polako ali sigurno otplaćivala nagomilane dugove i zaostale plaće.

Umjesto toga instalirali su gospodina Kneževića koji očito ne razumije da nije katastrofalne politike gradskog HDZ-a da on nebi nikad bio na čelu ovakvog sportskog kolektiva kao što je HNK Zadar, niti bi za igranje 4. hrvatske nogometne lige mogao imati proračun od  2.500.000 naših kuna.

I tako grupica HDZ-ovaca na čelu spomenutog kluba u situaciji kada vešeraj HNK Zadra nema adekvatnu opremu za pranje dresova prvotimaca, kada se stadion na pojedinim mjestima urušava, kada djeca nemaju adekvatne uvjete u svlačionicama, kupuje luksuzni Mercedes od preko 300.000 kuna.

S poštovanjem,

Duje Stanišić, Most

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime