Za samo 250 kuna po osobi, turistička agencija Adria Key iz Makarske vodi vas na skijanje na Kupres, a osim prijevoza visokoturističkim autobusom, u cijenu jednodnevnog izleta uračunata je i ski karta te ručak u restoranu „Ognjišta“!

Da, dobro ste pročitali. Sve to za samo 250 kuna. Ono što nije u cijeni, to je skretanje s rute, najam skijaške opreme, pića uz obroke te troškovi osobnih narudžbi što je sasvim razumljivo.

Ponukalo nas je to na razgovor sa voditeljicom poslovnice Ivonom Brkulj koja nas je malo bolje informirala o aktualnim ponudama.

Restoran “Ognjišta”

– Interes za odlazak na Kupres je jako velik, polasci su sa Sportskog centra su u 7 ujutro, predviđeni dolazak na Kupres je u 9 sati. Svi naši klijenti imaju osiguran ručak u restoranu te ostatak vremena mogu skijati ili sanjkati na jednom od popularnijih i dostupnijih zimovališta u ovom dijelu Europe, kazala nam je Ivona Brkulj. S Kupresa se polazi u 17 sati, a dolazak u Makarsku predviđen je u večernjim satima.

Agencija Adria Key ulaže puno u marketing pa na društvenim mrežama nastoje raditi razne nagradne igre gdje dijele jednu do dvije karte za gore spomenuti izlet; kako bi se što bolje povezali s  vjernim kupcima i korisnicima usluga.

Adresa sjedišta tvrtke: Key d.o.o. – Ante Starčevića 32
Adresa turističke agencije: “AdriaKey” – Kralja Zvonimira 11
Telefon: 021 316 203
Fax: 021 316 203
e-mail: info@key.hr,
jure@key.hr – Jure Jović (booking manager)
ivona@key.hr – Ivona Brkulj (voditeljica poslovnice)
web adresa: www.adriakey.com

Zanimalo nas je i čime se još bavi ova turistička agencija koja posluje od ožujka prošle godine.

– AdriaKey specijalizirana je turistička agencija smještena u centru Makarske, na adresi Kralja Zvonimira 11, koja posluje pod tvrtkom Key d.o.o. Svim našim klijentima nastojimo pružiti najbolje usluge u turizmu, odgovarajući na potrebe modernog doba te predviđanjem zahtjeva u budućnosti. Zalažemo se za ponudu turističkih usluga najviše kvalitete, kombinirajući svoj entuzijazam i energiju, naglasio je Jure Jović koji je koordinator svih bookinga privatnog smještaja u ovoj agenciji.

AdriaKey agencija vrlo je raznolika te koristi svoju različitost za rješavanje svakodnevnih problema u pronalasku smještaja ili iznajmljivanju istih.

Turistička agencija AdriaKey osim što se bavi iznajmljivanjem privatnog smještaja, u svojoj ponudi nudi usluge mjenjačnice, izleta, rent a car-a, bike-a, scooter-a, boat-a, jet-ski-a, zip line-a, itd.

– Svim gostima stojimo na raspolaganju ponajprije pri lakšem izboru idealnog smještaja, jednodnevnih izleta i zabavnih sadržaja. Pružamo osobni pristup svakom gostu, pratimo ga na putu od agencije do smještaja te mu uvijek nastojimo pokazati i preporučiti lokalnu i autohtonu priču grada Makarske i okolice, pojasnila nam je I. Brkulj.

Kao specijalizirana turistička agencija preuzimaju, doznajemo, cjelokupnu brigu o održavanju apartmana, vila ili kuća za odmor, a to uključuje organiziranje fotografiranja interijera i eksterijera smještajnog objekta, marketing, oglašavanje i prodaja smještajnog objekta na svim velikim portalima za oglašavanje, prijem gostiju (dobrodošlica, prijava u sustav e-visitor), dežurni mobitel 0 – 24 h na raspolaganju za sve goste, ispraćaj gostiju, iznajmljivanje i mijenjanje posteljine i ručnika, završno čišćenje smještajne jedinice sa vlastitim sredstvima za čišćenje.

Dovoljno dobri razlozi da im se obratite s povjerenjem!

U FOTOGALERIJI POGLEDAJTE KAKO KUPRES IZGLEDA OVIH DANA S 35 CM SNIJEGA:[envira-gallery id=”70115″]

1 KOMENTAR

  1. Jako dobra organizacija puta. Platio sam i udario brigu na veselje. Taj dan nisam imao što misliti, o svemu su vodili računa. Svaka čast!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime