MOST-ov saborski zastupnik Miro Bulj još nije donio konačnu odluku o tome hoće li se na svibanjskim lokalnim izborima kandidirati za splitsko-dalmatinskog župana ili gradonačelnika Sinja

Obzirom na aktualnu i vrlo nestabilnu političku situaciju u Sinju, mnogi drže kako bi upravo Miro Bulj mogao osvojiti gradonačelnički mandat, čak i u prvom krugu. Prije četiri godine, podršku birača dobila je Kristina Križanac, kanidatkinja NL dr. Stipislava Jadrijevića, no teško da bi više mogli ponoviti takav uspjeh. Slično je i sa HDZ-om čija se kandidatkinja Ivana Pavić borila za naklonost birača u drugom krugu protiv K. Križanac.

– Miro Bulj je respektabilan politički protivnik svim opcijama u Sinju, podjednako i HDZ-u i NL S.Jadrijevića, ali i ostalima. Teško je ignorirati njegov rad na terenu proteklih godina. Prije četiri godine je bio dostojan protivnik Blaženku Bobanu u drugom krugu izbora za splitsko-dalmatinskog župana, a ove godine se mnogi klade na njega kao novog sinjskog gradonačelnika, kazao nam je jedan istaknuti sinjski političar.

Razgovarali smo i sa Mirom Buljom koji nam je kazao kako još nije donio odluku, no ozbiljno razmišlja o kandidaturi ili za gradonačelnika Sinja ili za župana Splitsko-dalmatinske županije. – Odluku o kandidaturi donijet ću za koji dan, bio je štur Miro Bulj ne želeći komentirati glasine da će biti kandidat za gradonačelnika Sinja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime