Alternativa za Dalmaciju i Akcija mladih danas je tijekom predizbornih aktivnosti za županijsku skupštinu, u Makarskoj održala druženje sa građanima koji žele promjene

Nositeljica liste Vladimira Mascarell ukazala je na problem konstantne devastacije najvećeg makarskog javnog dobra, makarskih plaža, i pozvala sve građane da se priključe akciji za njihov spas, glasujući na nadolazećim izborima. U razgovoru sa Nenom Mozarom, izneseno je i da nije u pitanju samo devastiranje plaža, nego i samog grada, ali i županije, i to već dugoročno.

Mira Zenčić, koordinatorica Alternative za makarsko područje, pozvala je glasače, naročito one koji nemaju običaj izlaska na izbore da dobro razmisle i uzmu u obzir da svojim glasom za godinu dana nečijeg mandata gube 20.000 – 25.000 kuna, što u četiri godine iznosi do 100.000 kuna bespovratno. Biste li Vi nekom bespovratno dali te novce, a uz to dobili i jako loše upravljanje županijom?

Zadranka Barbara Berber, aktivistica koja je samostalno zaustavila bespravno nasipanje Makarske plaže na Osejavi, istakla je svoju ljubav prema gradu Makarskoj i prirodi općenito, odlučna u obrani iste, te također pozvala svoje Zadrane da izađu na izbore, motivirajući ih da se aktiviraju i u Zadarskoj županiji te daju svoju podršku Akciji mladih. Alternativa za Dalmaciju i Akcija mladih je platforma koja okuplja nestranačke kandidate i udruge sa cijelog područja Splitsko – dalmatinske županije gdje svi imaju iste i/ili slične probleme koje treba rješavati na županijskoj razini. Nositeljica liste poznata je aktivistica Vladimira Mascarell koja već dugi niz godina vodi borbe protiv devastacija, zagađenja okoliša i ostalih bolnih tema našeg društva.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime