2024. apostrofirana je kao ključna godina. Ključna je svaka malom čovjeku, ali ključna je za sve one koje žive od politike, politikanstva, nerada i na račun poreznih obveznika, kojima se erekcija događa kada sjednu u državnu stolicu

Parlamentarni, EU izbori, predsjednički, sve je to uvertira za 2025. kada dolaze lokalni izbori.

U svom mandatu, HDZ ov predsjednik Jure Brkan  je konstanto  ignorirao medije, opijen svojom ljepotom i političkim uspjehom nakon pobjede nad Tonćijem Bilićem (sjašio Kurta, uzjašio Murta).

U svom mandatu, na politička mjesta u gradskoj upravi, su ulazili kao miševi svi stranački poslušnici, i oni koji su bili u rodbinskim vezama sa vrhom stranke.

Nakon hladnog tuša i brisanja sa lokalne političke scene, Brkan je zadovoljstvo našao u Saboru. Toliko voli svoj grad, da prstom nije makao sa te pozicije, ali je uslijed viška vremena, dobio na kilaži i poriv da se oglašava preko društvenih mreža JURE BRKAN aka HDZ MAKARSKA.

S obzirom da mu je šef anemični, Brkan je “amnezični”! 

Mi ćemo se pitati sjeća li se Jure Brkan Kotarca, Eljuge, Pavlinovića, Vranješa, Hercega i da ne nabrajamo dalje zaustavit ćemo se.

Vrhunac amnezije projicira iz saborske klupe, provalama s kojim se sprdala čitava država. Na trenutke “pacijentu” amnezija prestaje, pa se sjeti da je radio u TZ, da je primao 15.000 kn ili cca 2.000 €, pokazalo se uzalud, jer mu je iz nekog razloga “pobjeglo” mjesto direktora TZ SDŽ. Ozbiljne su to traume. U radnom vijeku kao direktor TZ Makarska, nije napravio ništa za turističku promociju grada. 

Ono što je napravio, vidi se iz aviona, sa Vošca, uništio je grad! U tom mandatu Makarska je nestala.
Tu nastupa duboka amnezija jer nije znao gdje je ured, da li u zgradi Grada, ili obližnjem ugostiteljskom objektu. U gradskim kuloarima općina se i nazivala samoposluga. Neki su je zvali i kažin.

Šta “amnezični” hoće? Na trenutke postaje svjestan da ne može više u Sabor. Vjerojatno mu u san dođe i misao da ne može više biti ni gradonačelnik. Sada u svom političkom bunilu on želi opet u fotelju, kako smo rekli, erekcija može samo uz državna jasla.

Mi što nemamo amneziju, nekada se pitamo gdje je nestao Kišo?
Miroslav Brkan, Mr.šleper kave, ili kašika od bagera – radnog imena? 

Kako god, željno iščekujemo nove objave HDZ Makarska, odnosno Jure Brkana.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime